Gå direkt till innehåll
Den 10 maj öppnar Best Western and hotel Linköping dörrarna.
Den 10 maj öppnar Best Western and hotel Linköping dörrarna.

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts öppnar nytt toppmodernt hotell i Linköping.

Den 10 maj öppnar Best Western and hotel Linköping dörrarna - ett nytt toppmodernt hotell med fokus på smarta yteffektiva lösningar och höga krav på kvalitet, design och komfort. Med välutrustade rum och stora sociala ytor ska hotellet attrahera såväl hotellgäster som Linköpingsbor.

Med ett perfekt läge mitt i centrala Linköping öppnar nu det nya hotellet Best Western and hotel Linköping. Hotellets moderna rum och stora sociala ytor med bar, restaurang och vardagsrum inbjuder till att bo, umgås, mötas, arbeta, äta och dricka.

”Då Best Western and hotel Stockholm är ett av våra mest uppskattade hotell, är vi övertygade att systerhotellet i Linköping kommer att nå samma framgång. Genom att kunna erbjuda ett toppmodernt boende i kombination med fantastiska mötesmöjligheter lyckas vi bemöta efterfrågan från såväl hotellgäster som övriga besökare”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

På hotellet ryms 151 yteffektiva rum i fem olika rumskategorier vilka sträcker sig från enkelrum till familjerum. Här erbjuds, förutom en skön säng, även ett snabbt wifi, gott om elektriska uttag, chromecast samt en safebox.

Även hotellets mat och dryckeskoncept är väl genomtänkt och med stort fokus på lokala råvaror och personlig service. I restaurangen, & restaurant, serveras frukost, lunch och middag, samt brunch första lördagen i månaden. I hotellets välkomnande bar och lounge finns gott om sköna fåtöljer där man kan ta ett glas, en kaffe eller något mindre att äta från barmenyn, samt Afterwork på torsdagar.

”Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda både hotellgäster och Linköpingsbor ett toppmodernt hotell där personlig service och kvalitet står i fokus. Vår vision har från start varit att skapa ett välkomnande hotell dit man kommer för att bo men även för att mötas”, säger Ann-Louise Gustafsson, hotelldirektör and hotel Linköping.

Hotellet erbjuder även sina hotellgäster ett modernt och välutrustat hotellgym samt garage med många parkeringsplatser med direktingång till hotellet.

Att öppna hotell i dessa osäkra tider kan tyckas vågat men Lars-Jerker Molin, delägare and hotel Linköping och VD för hotellgruppen Sleepingfox Hotel Group, har stora förhoppningar på framgång.

”Det har varit tufft för hotellbranschen och vi har som många andra aktörer varit tvungna att hitta kreativa lösningar i bolaget. Men vi är drivande entreprenörer som har vågat att satsa och ge allt trots oroliga tider, något som vi är stolta över. Vi är säkra på att Best Western and hotel Linköping kommer att bli den succé vi hoppas på ”, säger Lars-Jerker Molin, delägare and hotel Linköping.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ann-Louise Gustafsson, Hotelldirektör Best Western and hotel Linköping
E-post ann-louise.gustafsson@andhotel.se
Tel: + 46 70 746 54 57

Lars-Jerker Molin, VD och partner Sleepingfox Hotel Group
E-post larsjerker@molinbolagen.se
Tel: + 46 706 02 30 31

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36