Gå direkt till innehåll
Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga.
Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga.

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts satsar på en hundvänlig sommar

Snart är det dags att planera semestern och för många faller nog valet på att utforska sommarsverige och en hemester. För att kunna erbjuda även de fyrbenta vännerna en härlig ledighet, lägger Best Western Hotels & Resorts lite extra fokus på sina hundvänliga hotell.

Det har varit en riktig ”hund-boom” under året och många har skaffat sig en ny fyrbent familjevän. Enligt Jordbruksverket har antalet nyregistreringar ökat med ca 30 % sedan förra året, en siffra som lär öka ytterligare. För många hundägare är dock semester lika med att hitta hundvakter eller hundpensionat, då information om tillgänglighet för hundar på hotell har varit otydlig och svår att hitta. På Best Western Hotels & Resorts vill man att alla i familjen ska känna sig välkomna och gör det nu lättare för hotellgästerna att ta med sig hunden.

”Vi är otroligt stolta att vi kan erbjuda så många hundvänliga hotell. I och med rådande omständigheter under det senaste året har många valt att semestra hemma, och då vill man såklart att alla familjemedlemmar ska med. Tidigare har det inte varit helt enkelt att hitta de hundvänliga hotellen på hemsidan, så för att underlätta har vi nu samlat alla på en och samma plats”, säger Sara Hallsund, Marknadschef Best Western Hotels & Resorts Skandinavien.

Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga - alla med sina personliga erbjudanden. Hundskålar, hundbädd/filt och någon hundgodis erbjuds hos de flesta och listan kan göras lång på vad våra hundvänliga hotell erbjuder. På exempelvis Best Western City Hotel i Gävle, får man en karta över närliggande hundpromenad samt tillåter hotellet att man tar med sin hund i kvällsrestaurangen.

Hos Hotell Gustaf Fröding i Karlstad är det gratis att ta med sin hund och här finns hundvänligt familjerum, tillgång till restaurangen samt närhet till natur och promenadstråk. För de som har hundar som är gourmander, erbjuder Hotel Statt Hässleholm en alldeles egen ”benmeny” att välja något gott ifrån. Detta och mycket mer finns att utforska hos alla Best Westerns hundvänliga hotell.

För att enkelt hitta de hundvänliga hotellen går man in på Best Westerns hemsida under kategorin ”hundvänliga hotell” där de är samlade. Priser och annan information finns under respektive hotell. Här finns även bra tips på saker att tänka på när man reser med hund.

Länk: Hundvänliga hotell - Best Western Hotels and Resorts

Vissa andra husdjur är också välkomna på utvalda hotell. Kontakta önskat hotell direkt för information.

För mer information, vänligen kontakta:

Sara Hallsund, Marknadschef BWH Hotel Group Skandinavien
E-post sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 733 78 01 36

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36