Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels får sitt andra hotell i Östersund

Pressmeddelande -

Best Western Hotels får sitt andra hotell i Östersund

BEST WESTERN Hotell Ett blir ny medlem i Sveriges största hotellkedja den 1 januari 2014 som därmed får sitt andra hotell i Östersund.

Hotell Ett ligger ca en kilometer från centrala Östersund, med närhet till jogging- och skidspår.På hotellet finns 66 rymliga rum, en relaxavdelning med bl.a. ångbastu och bubbelpool samten bar som serverar en enklare barmeny.

- Jag har varit medlem i Best Western Hotels sedan 2005 med BEST WESTERN Hotel Gamla Teatern, säger Susanne Andersson Pripp, VD och ägare till BEST WESTERN Hotell Ett och jag vet hur bra kedjan fungerar. Därför var valet av kedja enkelt när jag övertog Hotell Ett. Vi ser fram emot att hälsa både ”gamla” och nya gäster välkomna till oss.

- Att Susanne väljer Best Western Hotels för sitt nya hotell är ett bra betyg på vårt sätt att arbeta, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Hotell Ett blir ett bra komplement till Gamla Teatern och med sitt läge, är det ett bra alternativ för t.ex.skidåkare. Det känns mycket bra att avsluta året med att presentera ännu en ny medlem.

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se 


 

Susanne Andersson Pripp, VD
BEST WESTERN Hotell Ett
Telefon: 0706-66 69 10
Email: susanne.andersson@gamlateatern.se
BEST WESTERN Hotell Ett
Körfältsvägen 4
831 38 Östersund
Tel. 063-12 76 60
Mail : info@hotellett.com

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36