Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels förlänger samarbete med VårRuset

Pressmeddelande -

Best Western Hotels förlänger samarbete med VårRuset

Best Western Hotels inledde ett samarbete med Stockholm Maraton Gruppen förra året och förlänger nu samarbetet för VårRuset 2015.

VårRuset är en serie av motionslopp för kvinnor som genomförs i 17 städer runt om i Sverige. Loppen genomförs för 27:e året av Stockholm Marathon Gruppen tillsammans med en lokal förening på orten. Distansen är 5 km och totalt deltar årligen omkring 150 000 kvinnor. Löparna kan anmäla sig individuellt eller i lag om sex personer.

- "Det känns bra att vi förlängt samarbetet med Best Western som Officiell Leverantör" säger Christer Clefberg, projektledare för VårRuset. "Best Western har bra geografisk täckning och finns på alla orter där VårRuset genomförs 2015. Vi tyckte det fungerade bra förra året och i år känns det extra bra då Best Western har lanserat sitt frukostkoncept på alla hotell i Sverige. För oss är det viktigt att det fungerar bra med boende och mat under turnén och just vi laddar just nu upp inför det kommande premiärloppet i Malmö 4 maj".

- "Vi är mycket glada att förlänga samarbetet med VårRuset", säger Magnus Sjödin, partner- och sponsoransvarig på Best Western Scandinavia. "Det finns en stark trend inom träning och löpning är en motionsform som kan utövas av i princip alla människor. Inte minst bland vår hotellpersonal och kunder som bor på våra hotell. En del av hotellen har till och med jogging med sina gäster. Vi är nu klara med frukostkonceptet Best Breakfast by Tina på alla våra hotell i Sverige, vilket känns extra kul. VårRuset är ett etablerat och positivt varumärke. I samarbetet stärker vi vår marknadsposition inom sportsegmentet".

För mer information, kontakta:

Magnus Sjödin, Sponsor/Partneransvarig 
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 14 
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se

Christer Clefberg
Stockholm Marathon Gruppen
Telefon: 08-545 664 46
Email: christer.clefberg@marathon.se
Stockholm Marathon Gruppen
Box 15124
167 15 BROMMA

www.varruset.se

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36