Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels fortsätter med cykelsponsring

Pressmeddelande -

Best Western Hotels fortsätter med cykelsponsring

Best Western Hotels fortsätter att sponsra den breda cykelsporten genom förlängt sponsoravtal med Vätternrundan. Det nya avtalet är 2-årigt och gäller perioden 2013-2014.

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel med en lång tradition. Första loppet kördes redan 1966 och Vätternrundan ingår sedan länge i en Svensk Klassiker. Vätternrundan består, förutom av huvudloppet, även av TjejVättern, HalvVättern och MiniVättern. Totalt lockar de olika loppen över 30 000 cyklister till Motala varje år.

- Det känns mycket bra att Vätternrundan förlängt avtalet med Best Western, en internationell hotellkedja som har bra geografisk täckning både i Sverige och utomlands. Vi har arbetat med Best Western under många år och det känns viktigt med leverantörer och partners som deltar aktivt i vårt event, varför detta avtal är viktigt för oss, säger Eva-Lena Frick, Vd Vätternrundan.

- Vi är mycket glada att förlänga avtalet med Vätternrundan, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Det är en stark trend inom cykling och individuell idrott, vilket också ofta är en viktig anledning till en hotellvistelse. Vätternrundans olika lopp har något för alla och är också en viktig exponeringsplats av vårt varumärke. Vi har fyra hotell på orter runt om sjön Vättern, varav två i Motala. Samarbetet stärker vår profilering inom sportsegmentet och upplevs som positivt båda bland kunder och personal. Hälsoeffekten av träning är också positivt för oss och våra hotell som arbetsgivare, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med Vätternrundan.

För mer information, kontakta:


Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se


Eva-Lena Frick 
Vätternrundan
Telefon: 0708-20 97 27
Email: eva-lena.frick@vatternrundan.se
Vätternrundan 
Bangårdsgatan 3
591 21 MOTALA


 

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 56 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material