Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels inleder samarbete med The Public Group

Pressmeddelande -

Best Western Hotels inleder samarbete med The Public Group

Best Western Hotels inleder ett samarbete med The Public Group i samband med att BEST WESTERN The Public Hotel i Åkersberga öppnas den 10 juni 2013 och blir kedjans 82:a hotell.

The Public Hotel är ett modernt hotell beläget 20 minuter från centrala Stockholm. Hotellet, som erbjuder 53 rum, ligger i centrala Åkersberga, med närhet till både centrum, skärgård och flera golfbanor. Anläggningen rymmer även lobbybar samt två konferenslokaler för mindre sammankomster. Några steg från hotellets entré ligger The Public Restaurang, vilken är öppen veckans alla dagar. 

Hotellet disponerar 1100 kvm av byggnadens totala 1 800 kvm. Huset är ritat av dåvarande stadsarkitekten Nils-Henrik Winblad och invigdes 1955 som kommunalkontor. 2008 flyttade Kommunförvaltningen in i nya lokaler och planerna var många vad de gamla lokalerna skulle användas till; kulturhus, bibliotek, bank m.m. men till slut blev det The Public Hotel.

The Public Group driver även Restaurang Tegelbruket i Täby centrum, Restaurang Fem Små Hus i Gamla Stan i centrala Stockholm samt från september även restaurang The Public i Sundbyberg.

- Vi har jobbat intensivt för att uppfylla de krav som Best Western Hotels ställer, säger Anders Grevby på BEST WESTERN The Public Hotel. Det är något vi tycker är bra och för oss som nyöppnat hotell ger Best Western Hotels ett mycket gott intryck. Vi hoppas och tror att kedjans gäster ska hitta till oss och tycka om vår nya produkt lika mycket som vi gör.

- Det är mycket bra att vi får ytterligare ett hotell i norra Storstockholm, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Det finns många företag i närheten som vi nu hälsar välkomna till Best Western Hotels.

För mer information, kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels 
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se  

Anders Grevby
BEST WESTERN The Public Hotel
Telefon: 070-548 20 79
Email: grevby@hmc.se

BEST WESTERN The Public Hotel 
Storängstorget 14 
184 30 Åkersberga 
08-55 80 90 00

 


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 57 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material