Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels introducerar barnprodukter i samarbete med Eggkids

Pressmeddelande -

Best Western Hotels introducerar barnprodukter i samarbete med Eggkids

Populära Eggkids har designat ett sortiment barnprodukter exklusivt för Best Western Hotels. Under våren flyttar Eggkids karismatiska djur in på utvalda hotell, där de bland annat dyker upp på tandborstar, målarböcker och engångstatueringar.

I påsk flyttar flodhästen Sofia, älgen Evert och ett tjugotal av deras vänner in på Best Western Hotels runt om i Sverige. Det är resultatet av ett nytt samarbete mellan hotellkedjan och Eggkids, som står bakom designen bakom de lekfulla djurmotiven.

– Med våra djur vill vi förmedla glädje och sympati. En design som både kan få barn och vuxna att le. Alla motiv har en egen identitet, personlighet och namn. Ett koncept som vi tycker passar bra in i Best Western hotellens många olika och personliga miljöer, säger Hans-Jörgen Hansson, designer och grundare av Eggkids.

Produkterna är framtagna exklusivt för Best Western och introduceras succesivt. I ett första skede lanseras nu tandborstar för barn, målarböcker, kritor, godislådor och engångstatueringar. Samarbetet kommer att utökas kontinuerligt med nya produkter med fantasifulla djurmotiv för barn, som exempelvis t-shirts, godis och vykort att skicka till kompisar.

– Vi vill göra något extra för alla familjer med barn som bor hos oss. Därför kändes det helt rätt att utveckla ett barnsortiment tillsammans med Eggkids. Deras design är personlig, lättillgänglig och gör en glad och det är också så vi vill att Best Western ska uppfattas, säger Tommy Evin, marknadschef, Best Western Hotels Sverige.

Eggkids kommer att finnas på merparten av Best Westerns hotell – och redan nu finns de på:

Kalmar: BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell

Malmö: BEST WESTERN Hotel Jägersro

Motala: BEST WESTERN Hotel M/BEST WESTERN Motala Statt

Oskarshamn: BEST WESTERN Hotel Corallen

Stockholm: BEST WESTERN Hotel Bentleys/BEST WESTERN Hotel Karlaplan/
BEST WESTERN Kom Hotel

Vimmerby: BEST WESTERN Vimmerby Stadshotell

Östersund: BEST WESTERN Hotel Gamla Teatern

För ytterligare information kontakta:

Tommy Evin, Marknadschef, Best Western Hotels

Telefon: 0735-14 39 13, Email: tommy.evin@bestwestern.se

Hans-Jörgen Hansson, Designer/Grundare, Eggkids AB

Telefon: 0707-69 85 12, Email: hans-jorgen@eggkids.com


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material