Gå direkt till innehåll
Hotel Park Astoria, restaurang
Hotel Park Astoria, restaurang

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts etablerar sig i Enköping med Hotel Park Astoria.

Best Western Hotels & Resorts expanderar då Hotel Park Astoria i Enköping ansluter sig till kedjan den
1 augusti i år.

Hotel Park Astoria har 134 rum och ligger centralt i Enköping, nära shopping och kommunikationer. Hotellet har nyrenoverad restaurang, bar, lobby och konferensavdelning med kapacitet för 170 personer.

Ägare till Hotel Park Astoria är Reshi Chibba som sedan tidigare är medlem i kedjan med Best Western Plus Time Hotel i Stockholm och Best Western Plus Grow Hotel som öppnar under 2018.

  • Att ansluta hotellet till Best Western kändes helt rätt då vi efter många år som medlemmar vet vad vi får och vad som krävs av oss. säger Reshi Chibba. Det känns spännande att ingå i en kedja som har en väldigt positiv utveckling.
  • Vi är glada över att nu också kunna erbjuda våra gäster ett hotell i Enköping säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Park Astoria är ett klassiskt hotell som nu tack vare ägarna får den uppdatering och kärlek som det förtjänar. Läget mellan Stockholm, Uppsala och Västerås gör Enköping till en perfekt destination för konferenser.

För mer information kontakta:

Reshi Chibba, Ägare
Hotel Park Astoria
Tel. 0708 -80 23 73
E-post: reshi.chibba@timehotel.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Tel: 073-514 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36