Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels & Resorts får sitt tredje hotell i Köpenhamn när Hotel Dan i Kastrup brandas om till Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen.
Best Western Hotels & Resorts får sitt tredje hotell i Köpenhamn när Hotel Dan i Kastrup brandas om till Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen.

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts expanderar med nytt hotell vid Köpenhamns flygplats

Hotel Dan i Kastrup väljer att byta varumärke till Best Western Plus. Bytet från nuvarande Quality Hotel sker den 1 oktober 2019. Best Western Hotels & Resorts får därmed en strategiskt viktig placering i Danmark.

Best Westerns hotellportfölj i Köpenhamn utökas med 240 rum, när Hotel Dan i Kastrup blir Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen. Med det nya tillskottet ökar kedjan sin kapacitet i huvudstaden markant.

 - Detta är ett eftertraktat läge med den växande flygplatsen precis runt hörnet och endast 15 minuter från centrala Köpenhamn. Hotellet har stor potential, och vi gläder oss åt att välkomna det som en del av vår kedja, säger Søren Nystrøm, Country Manager för Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

Att valet hamnade på Best Western Plus är enligt Per Denker Sørensen, VD för operatören Core Hospitality - Best Westerns stora, internationella distributionsplattform och deras globala lojalitetsprogram, Best Western Rewards, med 40 miljoner medlemmar över hela världen.

- Den växande konkurrensen på marknaden kräver anpassning och vi tror att en kedja med över 4 000 hotell runt om i världen och samtidigt en lokal närvaro kan hjälpa oss att säkra den rätta positioneringen på marknaden, fortsätter Per.

- Det är inte en dag som ser likadan ut på ett internationellt hotell som detta. Därför ser vi också varje gästinteraktion som unik. Vi följer Best Westerns varumärkeslöfte ”Lika olika överallt” och vi har stor frihet att anpassa vår drift efter den lokala eftefrågan. Med Best Western Plus visar vi, att vi går den extra milen för att erbjuda 4-stjärniga faciliteter till våra gäster, säger Sanne Færgsted, Hotelldirektör på blivande Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen.

Fakta om hotellet

  • 240 rum, loungeområde och restaurant
  • Fitnesscenter i källaren
  • Egen parkering
  • 400 meter från Kastrups tunnelbanestation
  • Egendomen ägs av svenska Midstar Hotels AB
  • Hotellet drivs av danska Core Hospitality

Om Core Hospitality

Core Hospitality är ett danskt hotelldriftsföretag som är oberoende av varumärken och flexibla att driva alla hotelltyper och kan därför implementera och driva det brand, som passar bäst till egendomen och läget. Core Hospitality växte fram ur Zleep Hotels och har därför en stark grund i Norden.

For ytterligare information:

Søren Nystrøm, Country Manager
Best Western Hotels & Resorts Danmark
Email: soren.nystrom@bestwestern.dk
Telefon: +45 31 66 16 22

Per Denker Sørensen, VD
Core Hospitality
Email: pds@corehospitality.dk
Telefon: +45 50 53 15 44

Sanne Færgsted, Hoteldirektør
Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen
Email: saf@corehospitality.dk
Telefon: +45 51 57 87 06

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående över 4 000 privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36