Gå direkt till innehåll
Vib Antalya, världens första Vib hotell
Vib Antalya, världens första Vib hotell

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts har öppnat sitt första Vīb i världen

Världens första Vīb hotell har öppnat i provinsen Antalya, Turkiets mest turisttäta område.

Utöver all modern teknik som gästen kan tänkas behöva erbjuder Vib Antalya en Bistro, ett toppmodernt fitness center, spelbås och stora sällskapsytor, allt i modern design. Hotellet blandar det urbana med genomtänkt design för att främja samverkan mellan människor och platser.

-Vi är mycket stolta över att öppna det första VIB hotellet i världen. Vi är övertygade om att detta exceptionella hotell kommer att bli en favorit bland Antalyas turister,säger Mustafa Cengiz, vice ordförande i Güncem Turizm A.S.

-Vi är glada att tillkännage detta första VIB hotell, som vi hoppasblir det första av många i Turkiet och runt om i världen, säger Senior Vice President för International Operations Suzi Yoder.

Vib är Best Western® Hotels & Resorts urbana hotellkoncept med stort fokus på modern design och ny modern teknik. Självincheckning är en självklar del – allt för att bemöta den moderna, ständigt uppkopplade hotellgästens krav. Vib, som är en förkortning av det engelska ”Vibrant” (levande, pulserande), är ett koncept som är framtaget som en prototyp för s.k. city-hotell. Utöver den moderna och urbana känslan fokuserar Vib på tillgänglighet, ny teknik och socialt engagemang.

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material