Gå direkt till innehåll
Best Western Hotels & Resorts lanserar SureStay Hotels

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts lanserar SureStay Hotels

Best Western Hotels & Resorts introducerar SureStay Hotels. Med tre särskiljande varumärken inom det trestjärniga segmentet - SureStay Hotel,SureStay Plus Hotel och SureStay Signature Collection, erbjuds ett nytt alternativ för hotellägare som vill ha stor lokal frihet men samtidigt dra fördel av att tillhöra en global hotellkedja.

Fördelarna för hotellägare som ansluter sig till SureStay är många. Hotellen får tillgång till Best Western Hotels & Resorts fördelaktiga OTA-avtal, dess globala distributionskanaler, web- och mobilsidor och 70 års branscherfarenhet. I tillägg får hotellen support från ett globalt säljteam med fokus på affärs- och privatresenärer.

För att kvalificera sig som ett SureStay hotell krävs minst 3,5 i betyg på TripAdvisor.

-  Vi vill med SureStay skapa en grupp av hotell som får tillgång till en global hotellkedjas fördelar utan att behöva anpassa sin verksamhet efter standards och system, säger Johan Kukacka, CEO, Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Han fortsätter: Det kommer att vara enkelt att teckna ett franchiseavtal med SureStay Hotels och vi ser en stor potential i Skandinavien. Det finns väldigt många hotell inom detta segment som idag inte har någon kedjetillhörighet eller tillhör en mindre, lokal hotellkedja som saknar de utvecklingsmöjligheter Best Western kan erbjuda.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, CEO
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 00
E-post: johan.kukacka@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36