Gå direkt till innehåll
Amalie Hotel
Amalie Hotel

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts på plats i Tromsö

Amalie Hotel önskas välkommen som ny medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjögata mitt i Tromsö centrum, blir ett Sure Hotel by Best Western, varumärket för prisvärda mellanklasshotell med bra standard och service.

Amalie Hotel är ett litet trevligt hotell mitt i Tromsö centrum med 48 rum och nyrenoverad frukostrestaurant. Hotellet ägs och drivs av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø.

Tromsö är Nord-Norges ”huvudstad”, och ett populärt resmål för alla som vill se norrsken från september till mars. Från den 20:e maj till 20:e juli är det midnattssol, och då är det aktivitet dygnet runt i staden som också kallas Nordens Paris.

  • Vi har jobbat länge för att få ett hotell på denna viktiga destination. Tromsö lockar till sig turister så väl som företagsresande, och staden har också ett fartfyllt kulturliv i tillägg til Norges arktiska universitet, som är världens nordligaste, säger Hege Ramm, Country Manager Norway. ”Vi har stor efterfrågan på hotell i Tromsö, och Amalie Hotel med sitt centrala läge och personlige service passar ypperligt både för våra corporate- och leisuregäster.”
  • Det är viktigt för oss att behålla hotellet som en del av Enter Tromsø och samtidigt bli del av en internationell verksamhet, säger Idar K. Gabrielsen, ägare och VD för Enter Tromsø. ”Det har vi möjlighet till hos Best Western Hotels & Resorts. Samtidigt får vi ett nätverk med Best Westerns professionella personal, distributionen, lojalitetsprogrammet och säljaktiviteterna, särskilt inom corporate segmentet, vilket kommer bidra till att hotellet får tillgång till en helt ny kundgrupp.”

För mer information kontakta:

Idar K. Gabrielsen, Ägare/VD
Enter Tromsø AS
Tel: +47 918 59 555
E-post: idar@entertromso.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
E-post: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 200 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 150 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36