Gå direkt till innehåll
 Johan Michelson, Sverigechef Best Western Hotels & Resorts
Johan Michelson, Sverigechef Best Western Hotels & Resorts

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts passerar 100 hotell i Sverige

En milstolpe har passerats för Best Western Hotels & Resorts då kedjan nu har 100 hotell i Sverige. Det hundrade hotellet blev Hotell Linnéa i Helsingborg som blivit medlem i ett av kedjans senaste varumärken Sure Hotel Collection by Best Western.

I Sverige har nu Best Western Hotels & Resorts 100 hotell på 68 orter och erbjuder därigenom sina gäster den klart bästa täckningen av samtliga hotellkedjor. Under de närmaste månaderna väntas ännu fler nya tillskott till hotellfamiljen, både på befintliga och nya destinationer.

  • Vi har en fantastisk tillväxt med nya hotell just nu och det känns otroligt roligt att passera 100 hotell i Sverige och därmed vara Sveriges största hotellkedja sett till antalet hotell, säger Johan Michelson, Sverigechef. Detta är ett bevis på att behovet att tillhöra en hotellkedja är fortsatt starkt och att kombinationen av att vara en internationell kedja med starkt lokalt fokus attraherar privatägda hotell fortsätter han.

Förutom Hotell Linnéa i Helsingborg är kedjans senaste medlemmar; Sure Hotel by Best Western Stångå i Linköping, U&ME (BW Signature Collection) och Stora Hotellet (BW Premier Collection), båda i Umeå, Hotel Svea (Sure Hotel Collection by Best Western) i Simrishamn, Statt Hässleholm (Sure Hotel Collection by Best Western), Sure Hotel by Best Western Hedåsen i Sandviken, Sure Hotel by Best Western Dahls i Löddeköpinge och Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden i Gentofte strax utanför Köpenhamn och Best Western Plus Hotel Bakeriet i Trondheim.

För ytterligare information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Tfn: 0735-14 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36