Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts tar över Scandic Skogshöjd i Södertälje

Vid årsskiftet tar Best Western Hotels & Resorts över Scandic Skogshöjd i Södertälje. I samband med bytet av kedja planeras det att göras stora investeringar för att ytterligare lyfta gästupplevelsen på hotellet.

Efter en oviss framtid står det nu klart att hotellet fortsatt kommer att bedrivas som hotellverksamhet - i ny regi som Best Western Plus Skogshöjd. I och med övertagandet vid årsskiftet kommer det att ske stora investeringar för att ytterligare lyfta kvaliteten, och på Best Western Hotels & Resorts ser man fram emot att åter igen få presentera hotellet som en del av gruppen.

”Det känns otroligt bra att vi i och med övertagandet kan möjliggöra att hotellet fortsatt kommer att bedrivas som hotellverksamhet. Det är ett fint hotell men som behöver ses över och det kommer att läggas stora resurser för att kunna erbjuda våra gäster ett bra och tilltalande boende. Skogshöjd var faktiskt vårt första Best Westernhotell i Sverige och att det nu kommer tillbaka till oss känns såklart lite extra roligt”, säger Johan Michelson, CEO för BWH Hotels.

Hotellet erbjuder bra faciliteter både om man reser med familjen, privat eller för de som reser i jobbet. På hotellets 6 våningar ryms 225 rum med allt från singelrum till familjerum och har många inbjudande sociala ytor. Önskar man att hålla konferens finns här hela 23 mötesrum med kapacitet för upp till 360 personer. Hotellet bjuder även in till avkoppling och på relaxavdelningen finns en simbassäng, bubbelpool och bastu samt ett välutrustat gym.

Hotellets läge ger hotellgästerna närhet till såväl storstadspulsen i Stockholm som den vackra sörmländska landsbygden. Här finns även bland annat Södertäljes bästa familjeupplevelse, Tom Tits Experiment samt närhet till flera golfbanor.

Hotellet övergår till Best Western Plus Skogshöjd vid årsskiftet 2023/2024.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Scandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36