Gå direkt till innehåll
Stammiskort - Last minute for locals
Stammiskort - Last minute for locals

Pressmeddelande -

Best Western Hotels & Resorts uppmuntrar till ”staycation” – lanserar stammiskort till lokalbor

Borta bra men hemma bäst – nu lanserar Best Western ett stammiskort till lokalbor. Med kortet ”Last Minute For Locals” kommer numera lokalbor att kunna unna sig spontan övernattning och en lyxig frukost på det lokala hotellet för bara ett par hundralappar. Först ut blir Ludvika, Västerås och Strängnäs.

I Sverige är det vanligt att semestra på egen ort, svenskarna står för 74 procent av den totala turismkonsumtionen. Nu vill Best Western Hotels & Resorts uppmuntra fler att semestra i den egna staden, så kallade ”staycations”.

Med start den 29e augusti kan alla som är folkbokförda i samma län som de aktuella hotellen få ett stammiskort, med vilket de får tillgång till hotellnätter till sista-minuten priser. Därmed får de möjlighet att spontant checka in i ett lyxigt hotellrum från 395 kronor och nedåt.

Ludvika, Västerås och Strängnäs först ut med stammiskort
Till en början finns kortet tillgängligt på tre utvalda hotell; Best Western Plus Grand Hotel Elektra i Ludvika, Best Western Hotel Plaza Västerås och Best Western Hotell Rogge i Strängnäs. Hotellen har en stark lokal verksamhet och centrala lägen i sin stad.

- Vi har ett flertal aktiviteter på vårt hotell vilket gjort att vi har blivit en central mötesplats i Ludvika, vi har många lokalbor som spenderar tid hos oss. Att kunna erbjuda dem stammiskort och möjlighet till förmånliga priser och erbjudanden är extra kul eftersom vi känner varandra väl. Säger Ulla Köhler, på Best Western Plus Grand Hotel Elektra i Ludvika.

Så här funkar ”Last Minute For Locals”
Stammiskortet lämnas ut på det lokala hotellet. Kortet är personligt och finns i en begränsad upplaga. Med kortet får de lokala stammisarna ett sms klockan 20.00 med information om de rum som fortfarande finns tillgängliga på det lokala hotellet. kan respektive hotell komma att koppla göra specifika kampanjer för lokalborna.

- Det lokala engagemanget är en viktig pusselbit i vårt erbjudande. Över hela världen ägs och drivs Best Western-hotell av människor från trakten, och många har dessutom barer och restauranger som är naturliga mötesplatser även för lokalborna. Det bidrar till den lokala prägeln som också våra mer långväga gäster uppskattar. Med stammiskortet ”Last Minute For Locals” ger vi något tillbaka till alla som gör våra orter till vad de är, säger Tommy Evin, marknadschef på Best Westen Hotels & Resorts.

Best Western Hotell Rogge
Best Western Hotell Rogge är Strängnäs stadshotell sedan 1921, med en historia som central mötesplats och stolt förespråkare av staden. Erbjudandet består av hotell, restaurang, konferens, samt ett surdegsbageri.

Best Western Plus Grand Hotel Elektra
Best Western Plus Grand Hotel Elektra är ett Best Western plus hotell och erbjuder en stor variation av tjänster. Det anordnas ett flertal aktiviteter som vin- & champagne-provning på hotellet och det har blivit en lokal mötesplats i Ludvika.

Best Western Hotel Plaza Västerås
Best Western Hotel Plaza Västerås är mycket centralt beläget i Västerås. Ett högt hus på 25 våningar med över 200 rum. Den hemtrevliga hotellobbyn är en unik mötesplats för affärsresenärer, weekendresenärer och västeråsare.

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36