Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Best Western Hotels och Stiga Sports samlar in pengar till BRIS under sportlovsveckorna i Sälen

Under vecka 7, 8 och 9, då Sälen är fullbokat med barnfamiljer, marknadsför Best Western Hotels sina hotell i region Mitt (hotellen i Dalarna Gävleborg, Västmanland, Södermanland och Närke) på skidanläggningen Stöten i Sälen, som också deltar med sitt hotell, BEST WESTERN Stöten Ski Hotel. Best Western Hotels och Stiga gör också en gemensam insats för att samla in pengar till BRIS – Barnens Rätt i Samhället – genom aktiviteten BEST WESTERN STIGA SNOWRACER CUP.

- Tävlingen är mycket enkel, det gäller att åka på snabbast möjliga tid i en bana med en Stiga Snowracer. Varje åk kostar 20 kr och pengarna går oavkortat till BRIS. Fina priser lottas ut bland deltagarna. Alla barn som ställer upp något tröstpris. BRIS är sedan många år en naturlig del av vårt CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) och vi stödjer fullt ut deras vision ”För alla barn. Alltid”, säger Magnus Sjödin, sponsoransvarig på Best Western Hotels.

- Det känns bra att kunna vara med och samla in pengar till BRIS under positiva former. Vi har beslutat att flytta hem en stor del av produktionen av våra vinterprodukter till Sverige, något som på sikt skapar nya arbetstillfällen i Eskilstuna, dit den svenska produktionen är förlagd. Kanske hittar vi till och med framtida personal bland snowracer-åkarna i Sälen, säger Mats Bandstigen, VD för Stiga Sports.

- För oss är denna aktivitet viktig, både för att stödja BRIS, men också för att vara med på plats och marknadsföra våra lokala hotell och orter, och på sätt får fler barnfamiljer att besöka vår region i sommar. Vi kommer att ha personal på plats från våra hotell i Avesta, Borlänge, Eskilstuna, Fagersta, Gävle, Ludvika, Köping, Rättvik, Strängnäs, Sälen, Västerås och Örebro under tre veckors tid, säger Ulla Köhler, ordförande för Best Western Hotels region Mitt, och ägare till BEST WESTERN Grand Hotel Elektra i Ludvika.

För mer information, kontakta:
Magnus Sjödin, Director of Partnership Sales
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 14
Email: magnus.sjodin@bestwestern.se
 

Mats Bandstigen
Stiga Sports
Telefon: 0706-75 70 08
Email: mats.bandstigen@stigasports.se
Stiga Sports
Box 642
631 08 Eskilstuna


 

 


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material