Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Best Western Hotels Sverige bjuder in twittrare bakom kulisserna

Ett av Best Westerns nyckelord är personlighet, vilket vi visar med våra dryga 4000 privatägda hotell världen över. Nu vill vi förstärka känslan av personlighet ytterligare genom att ta steget ut i Twittervärlden!

Vi kommer låta twittrandet gå runt bland personalen på Best Western Sveriges huvudkontor, så att du får möjligheten att följa och lära känna oss i vårt dagliga arbete. Häng med våra kvalitetskontrollanter runt på hotellen och våra säljare ut till kunder. Du kommer även få följa med vår marknadspersonal på olika aktiviteter och få en inblick i vår VDs vardag. Först ut är Tommy som jobbar med e-commerce och sociala medier, han kommer säkert bl a ta dig med i lanseringen av nya bokningssidan Best Western.com.

Följ oss redan idag på twitter.com/bestwesternse !

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels grundades 1946 i USA och har alltid varit en kedja av privatägda hotell. Idag är Best Western Hotels världens största hotellkedja med över 4 000 hotell i 100 länder. Även i Europa och Sverige är vi den största hotellkedjan sett till antal hotell och orter. Alla hotell har sin egen karaktär och historia. För att enkelt hitta rätt hotell till din typ av resa är våra hotell världen över kategoriserade i tre grupper: 
BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS och BEST WESTERN PREMIER.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36