Gå direkt till innehåll
BEST WESTERN Kom Hotel gör film till förmån för barn och ungdomars möjligheter att utvecklas och växa.

Pressmeddelande -

BEST WESTERN Kom Hotel gör film till förmån för barn och ungdomars möjligheter att utvecklas och växa.

Väljer du att bo på BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm kan du övernatta med gott samvete, och för varje övernattning bidrar du till barn och ungdomars möjligheter att utvecklas och växa.

Samtliga av hotellets vinster går oavkortat till föreningslivet och KFUM Centrals barn- och ungdomsverksamhet inom sport, fritid och hälsa. KFUM Central har idag 2 700 aktiva föreningsmedlemmar.

För att tydliggöra hotellets engagemang för barn och ungdomar har BEST WESTERN Kom Hotel valt att göra en filmproduktion.

” - För oss på BEST WESTERN Kom Hotel är inte bara kloka miljöval självklara. Lika viktigt är att ta ett samhällsansvar och medverka till barns och ungdomars möjligheter att utvecklas och må bra och se till att de har tillgång till trygga mötesplatser.” säger Robert Flink, Sälj och Marknadschef på BEST WESTERN Kom Hotel.

”Vi har tagit fram filmen i förhoppning att fler ska välja Kom Hotel Stockholm, så att vi i vår tur kan hjälpa till att ge ännu fler barn och unga i Stockholm möjlighet att få en meningsfull och hälsosam fritid.” fortsätter Robert.

Filmen hittar du på BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm Youtube-kanal.

Kontaktperson, BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm:
Robert J. Flink, Sälj & Marknadschef
+46 733 966 776 
 robert@komhotel.se
www.komhotel.se

Kontaktperson KFUM Central:
Nils Haag, Projektledare 
+46 735 918 414
nils@central.KFUK-kfum.se

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material