Följ BWH Hotel Group Scandinavia

Best Western lanserar nya logotyper

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2015 05:00 CEST

Best Westerns klassiska logotyp har varit en symbol för kedjans drygt 4 100 hotell i mer än 100 länder sedan 1993. Nu lanseras en ny logotyp, med ett modernt utseende som ska attrahera en bred kundgrupp och som återspeglar företagets utveckling.

Best Western Hotels & Resorts, som är kedjans nya namn, identifierar företagets ”masterbrand” samt alla varumärken. I dagsläget ingår följande varumärken i portföljen; Best Western, Best Western Plus®, Best Western Plus Executive Recidency®, Best Western Premier®, Vib och BW Premier Collection. I samband med detta lanseras även nya logotyper för Best Western, Best Western Plus och Best Western Premier.

”Under mer än två decennier har Best Western haft en välkänd och tydlig logotyp. Mot denna bakgrund fortsätter vi nu vårt arbete. Nu inleder vi en ny era, med ett nytt varumärke som tydligare visar vad vi står för och erbjuder och som samtidigt har ett modernt utseende”, säger David Kong, VD på Best Western Hotels & Resorts.

’’Med vår nya grafiska profil och ett helt nytt ”masterbrand” kommer vi att bli en tydligare aktör, både på den lokala och den globala arenan’’, säger Johan Kukacka, VD för Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia. ”Det blir också en tydligare skillnad mellan våra olika varumärken i och med att alla får olika utseenden. Idag har vi sex varumärken som inom kort kommer att utökas med nya.”

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 00
Johan.kukacka@bestwestern.se

Mer information finns att läsa i den engelska pressreleasen.

Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.