Gå direkt till innehåll
Best Western lanserar Vib – Ett nytt ”urban city” koncept med fokus på modern stil, ny teknik och enkelhet för resenären.

Pressmeddelande -

Best Western lanserar Vib – Ett nytt ”urban city” koncept med fokus på modern stil, ny teknik och enkelhet för resenären.

Samtidigt som man lanserar Vib presenterar Best Western även ett nytt så kallat Soft Brand som riktar sig mot de resenärer som söker ett uppgraderat hotellboende i första klass.

Best Western lanserar nu två nya koncept i sin hotellportfölj – ett nytt och modernt helhetskoncept samt ett ”soft brand” – båda framtagna för att på bästa sätt bemöta den efterfrågan på storstadshotell och känslan av lyx.

Best Westerns senaste tillskott i familjen är Vib (uttalas Vajb) som är ett urbant hotellkoncept med stort fokus på modern design, ny modern teknik där självincheckning är en självklar del – allt för att bemöta den moderna, ständigt uppkopplade hotellgästens krav. Vib,som är en förkortning av det engelska ”Vibrant” (levande, pulserande), är ett koncept som är framtaget som en prototyp för s.k. city-hotell. Vib är specialdesignat för att vara kostnadseffektivt såväl i konstruktion som i drift och kommer att vara ett mycket attraktivt alternativ för fastighetsägare och hotellägare.

Utöver den moderna och urbana känslan kommer Vib fokusera på tillgänglighet, ny teknik och socialt engagemang. Vibkommer att erbjuda generösa och interaktiva lobbyområden, med utrymme för lokal karaktär samt bekväma och snygga rum. Med teknik som fokusområde kommer gästerna ha mycket generös tillgång till allt från snabb WIFI, laddningsstationer, ”on-demand-tjänster” som stämningshöjande LED-belysning. Övriga tjänster som kommer att erbjudas gästerna är 24-timmars självservering av mat och dryck, gym och naturligtvis modernt utrustad arbetshörna på rummen.

För en helhetskänsla av vad Vib kommer att erbjuda – se gärna följande video:


Det andra nya konceptet i Best Western-familjen är det nya s.k. Soft Brand – BW Premier Collection. BW Premier Collection kommer att bli en ny del inom Best Western av noggrant utvalda förstklassiga hotell av högsta kvalitet.

BW Premier Collection blir en del av den officiella portföljen, men kommer att vara bokningsbara på Best Westerns bokningskanaler, och medlemmar i Best Western Rewards får bonuspoäng även på dessa hotell.

”Våra gästers önskemål förändras med tiden och vi måste förändras med dem” – säger Johan Kukacka, VD Best Western Sverige. ”Lanseringen av Vib och BW Premier Collection representerar den förändring som vårt varumärke genomgår för att bemöta det ökade behovet och den förändring som sker bland resenärer generellt idag. Genom dessa två nya produkter kommer vi att kunna nå nya kundgrupper utan att tumma på de värderingar och kvalitetskrav som våra gäster kan förvänta sig av Best Western.”

För mer information om Vib eller BW Premier Collection  kontakta: 

Johan Kukacka, VD
Tfn: 0735- 14 39 00
E-post: johan.kukacka@bestwestern.se


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 80 hotell på 59 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36