Gå direkt till innehåll
Best Western öppnar hotell i Århus med BEST WESTERN the Mayor Hotel

Pressmeddelande -

Best Western öppnar hotell i Århus med BEST WESTERN the Mayor Hotel

Best Western öppnar hotell i Århus med BEST WESTERN the Mayor Hotel . Från idag ingår hotellet i Best Western som har mer än 4.000 individuellt ägda hotell världen över.

BEST WESTERN The Mayor Hotel drivs av de ursprungliga ägarna, familjen Evar och var tidigare känt under namnet Scandic Plaza Hotel.

Delägare och styrelseledamot, Dina Evar, ser fram emot att arbeta med den nya partnern och kommenterar: "Vi har höga ambitioner för hotellet och startar 2015 en större renovering och ombyggnad.

Best Western kommer bidra till att sälja och marknadsföra oss i världen med fokus på de viktiga skandinaviska grannmarknaderna. Dessutom är jag glad att hotellets många stamgäster nu kan åtnjuta alla de fördelar med Best Westerns lojalitetsprogram, Best Western Rewards."

Country Manager för Best Western i Danmark , Søren Nystrøm, är glad: "Det har länge varit ett mål för oss att komma tillbaka till den viktiga marknaden i Århus . Vi är övertygade om att hotellet inom en nära framtid kommer att vara ett av de bästa i stan. BEST WESTERN The Mayor Hotel har en enorm potential med ett centralt läge, spännande utvecklingsplaner och inte minst ett stort engagemang från ägare och anställda"

Kontaktinformation:
Dina Evar, Direktör
BEST WESTERN The Mayor Hotel
Tfn:  +45 61 79 42 90
e-post: de@jacobsadm.dk

Søren Nystrøm, Country Manager Danmark
Best Western Scandinavia
Tfn : +45 31 66 16 22
E-post: soren.nystrom@bestwestern.com

Ämnen

Kategorier


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36