Gå direkt till innehåll
Best Western öppnar nytt hotell mitt i Stockholm city

Pressmeddelande -

Best Western öppnar nytt hotell mitt i Stockholm city

Efter en lång tids förberedelser öppnar idag dörrarna till Best Western &hotel; den nya hotellsatsningen på Apelbergsgatan 40, ett stenkast från Hötorget. Ett hotellkoncept där fokus legat på att ta fram det allra viktigaste för att skapa en suverän hotellprodukt.

Hotellrummen är till ytan mindre men med stort fokus på kvalititet och funktion. När hotellkonceptet tagits fram har man varit mycket fokuserad på att skära onödiga kostnader. Målet har varit att ta fram en mycket prisvärd hotellprodukt med extremt hög kvalitet. För att nå målet har det krävts genomtänkta lösningar för att därigenom nå fram till en produkt som håller måttet för dagens medvetne resenär.

- Att exempelvis helt ta bort restaurang eller all receptionspersonal är nog inte något vi är riktigt redo för ännu. Att däremot ta bort en tjänst som room service och att checka in via en incheckningsautomat med hjälp av en hotellvärd eller värdinna tror jag är sådant som dagens gäster är beredda att acceptera om priset är anpassat därefter, säger Lars-Jerker Molin, VD och delägare på Sleepingfox Hotel Group AB.

På Best Western &hotel arbetar hotell- och restaurangpersonalen tätt tillsammans för att skapa en gemytlig mötesplats på entréplan. Om gäster önskar vara för sig själva så har de sitt eget utrymme på rummen men önskan är att gästerna ska använda de sociala ytorna som sitt vardagsrum.

Det nya hotellet har 201 rum, varav 61 rum ligger under mark, en restaurang, bar och en lounge samt ett fitness center med bastu.

- Det känns fantastiskt kul att få öppna ett nytt Best Western hotell i centrala Stockholm. Det händer mycket i staden nu, särskilt i det område där hotellet ligger och vi känner att vi bidrar till att ett nytt trevligt och väldigt centralt hotellstråk bildas. Visionen vi haft om ett modernt, yteffektivt hotell med hög klass står nu äntligen klart, säger Jonas Westring, hotelldirektör samt delägare av det nya hotellet.

För ytterligare information kontakta:

Lars-Jerker Molin, VD
Sleepingfox Hotel Group AB
Tel. 070-602 30 31 
lars-jerker.molin@sleepingfox.se


Jonas Westring, VD
BEST WESTERN &hotel
Tel. 070-266 87 27
jonas.westring@andhotel.se

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material