Gå direkt till innehåll
Best Western öppnar sitt första hotell i Shah Alam, Malaysia.

Pressmeddelande -

Best Western öppnar sitt första hotell i Shah Alam, Malaysia.

Best Western International har etablerat sig i ännu en snabbt växande malaysisk stad, i och med öppnandet av sitt första hotell i Shah Alam. Hotellet är strategiskt beläget i hjärtat av denna allt mer populära stad. BEST WESTERN i-City Shah Alam är ett modernt medelklasshotell som erbjuder optimal komfort, bekvämlighet i denna knutpunkt för både affärs- och fritidsresenärer.

"Som huvudstad i delstaten Selangor, är Shah Alam en viktig ekonomisk knutpunkt i Malaysia. Beläget bara 25 km från Kuala Lumpur och 30 km från KLIA, är staden ett centrum för landets utveckling och utgör en idealisk plats för Best Westerns nya generation av moderna hotell", säger Ron Pohl, Senior Vice President för Brand Management & Development på Best Western International.

"Jag är glad över att kunna introducera BEST WESTERN i-City Shah Alam här och genom det kunna erbjuda vår erkänt goda och internationella standard till ännu en spännande malaysisk stad", tillägger han.

Det 18 våningar höga BEST WESTERN i-City Shah Alam har totalt 214 moderna rum och sviter, alla utrustade med bekvämligheter som 32 - tum LCD-tv, minibar, skrivbord och te- och kaffekokare. Liksom på alla övriga Best Western hotell i hela världen är Wi-Fi självklart kostnadsfritt.

På hotellet finns ett urval av mat och dryck, inklusive en heldagsöppen restaurang,

24 timmars room service och ett café med uteservering där gästerna kan prova läckra asiatiska och internationella rätter. Med sina tre mötesrum för upp till 180 deltagare är detta ett perfekt affärshotell.

Strax bredvid BEST WESTERN i-City Shah Alam ligger också i-City Waterworld, stadens populära och spännande nöjespark.

"Malaysia är en otroligt spännande marknad för Best Western. Med fem redan öppnade hotell i landet och ytterligare åtta på gång ser vi fram emot att tillgodose behoven hos allt fler malaysiska och internationella gäster i framtiden", avslutar Mr Pohl.

BEST WESTERN i-City Shah Alam är ytterligare ett tillskott till Best Western samling av medelklass och lyxhotell i Kuala Lumpur, Ipoh, Kota Kinabalu och Sandakan.

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36