Gå direkt till innehåll
Best Western öppnar sitt första Plus hotell i Oslo

Pressmeddelande -

Best Western öppnar sitt första Plus hotell i Oslo

I januari 2017 öppnar det första Best Western Plus hotellet i Oslo – Best Western Plus City Hotel. Efter ombyggnation och uppgradering byter My City Home Hotel namn och öppnar dörrarna som ett trendigt och modernt hotell mitt i Oslo centrum.

Hotellet har totalt 50 rum och studiolägenheter med de faciliteter dagens resande önskar och en rymlig och trendig lobby som bjuder in till socialt umgänge. På det nedre våningsplanet ligger den populära veganska restaurangen Fristelse Café & Bistro. Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk ”bygård” från 1858 i Kvadraturen, vägg i vägg med Högskolan Kristiania, ett par meter från Karl Johans gate och det mesta av Oslos sevärdheter.

”Det är väldigt roligt att få ett Best Western Plus hotell mitt i Oslo centrum,” säger Hege Ramm, Country Manager för Best Western Scandinavia i Norge. ”Här får gästerna njuta av hotellets moderna faciliteter och en hög servicenivå. Läget mitt i centrum kommer att locka till sig många av våra internationella och nationella gäster.”

”Vi valde Best Western som samarbetspartner för att vi vill ingå ett samarbete med en kedja som har ett känt varumärke över hela världen, samt att vi tyckte om Best Western Plus konceptet,” säger Imran Amin, hotellchef för Best Western Plus City Hotel. ”Vi har redan många stamgäster, och med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards kommer vi knyta dessa och många nya stamgäster tätare till oss.

Hotellets centrala läge ger närhet till allt man kan önska av kultur, uteliv och shopping och det är endast fem minuters promenad till fjorden.

För mer information kontakta:

Imran Amin, Hotellchef City Hotel
Tel: +47 921 21 320
Email: imran@mycityhome.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no 

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36