Gå direkt till innehåll
Best Western öppnar Sveriges första  pop up-hotell under Almedalsveckan

Pressmeddelande -

Best Western öppnar Sveriges första pop up-hotell under Almedalsveckan

Valåret bjuder på extra många besökare till Visby under Almedalsveckan. För att möta den ökade efterfrågan på boende öppnar nu Best Western Hotels Sveriges första pop up-hotell i centrala Visby. Det nya hotellkonceptet är ett samarbete mellan Best Western Hotels och Visbys invånare. Här bor hotellgästen i privatpersoners lägenheter som fått en hotellinspirerad makeover för att möta hotellkedjans standard.

Förra året besökte över 20 000 personer* Almedalsveckan och i år beräknas antalet besökare slå nytt rekord på grund av höstens val. Men desto fler besökare, desto svårare är det att hitta ett boende.

På grund av detta öppnar Best Western Hotels ett nytt hotellkoncept med tillfälliga boenden under Almedalsveckan. Pop up-hotellen, udda boenden som poppar upp under en kortare period, blir Sveriges första pop up-hotell under Almedalsveckan.

–  Syftet med pop up-hotellen är att erbjuda Almedalsveckans besökare ett alternativ till de som inte får plats på hotellen under denna vecka, men med den hotellkänsla, hotellfrukost och de bekvämligheter som man kan förvänta sig på ett hotell, säger Tommy Evin, marknadschef på Best Western Hotels.

Tre pop up-hotell i centrala Visby

Totalt slår tre tillfälliga pop up-hotell upp dörrarna i centrala Visby. Hotellen består av privatpersoners lägenheter och ligger på Kaskens Gränd, Styrmansgatan och Allégatan. För att få den rätta hotellkänslan står Best Western Hotels för hotellstylingen med frasiga sängkläder, daglig städning, hygienartiklar och hotellfrukost som levereras till dörren varje morgon.

–  Alla hotell inom Best Western är privatägda och personliga med en egen stil. Med de tillfälliga pop up-hotellen vill vi påvisa att alla kan bli hotelldirektörer med vår hjälp, och samtidigt visa upp en liten bit av det som Best Western står för – personlighet, omtanke och kvalitet, avslutar Tommy Evin.

De tre pop up-hotellen med plats för totalt fyra gäster och kostar mellan 1000-2500 kronor per natt och rum. Rummen går endast att hyra under Almedalsveckan (29 juni till 6 juli), där privatuthyraren tar betalt direkt av gästen.

Är du intresserad av att hyra något av Best Westerns pop up-hotell?

Anmäl ditt intresse på: event@bestwestern.se

*http://www.almedalsveckan.info

För ytterligare information kontakta:Tommy Evin, Marknadschef Best Western Hotels
Tfn: +46 735 14 39 13 E-mail: tommy.evin@bestwestern.se


Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 83 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36