Gå direkt till innehåll
Best Western Rewards firar 25 år - vinn 1 miljon poäng!

Pressmeddelande -

Best Western Rewards firar 25 år - vinn 1 miljon poäng!

Lojalitetsprogrammet Best Western Rewards har de senaste 25 åren haft glädjen att belöna miljontals hotellgäster med speciella förmåner och poäng. Best Western Rewards föddes 1988 och namnet var då Gold Crown Club International. Idag finns det över 20 miljoner medlemmar globalt som tar del av frinätter, uppgradering av rum, fri dagstidning och en rad andra förmåner när det bor på Best Western hotell världen över.

Tidigare i sommar fick också Best Western Rewards ett internationellt erkännande när det rankades som nummer 2 bland hotellprogram i en undersökning gjord av US News & World Report. Programmet är särskilt populärt eftersom det ger förmåner och frinätter på 4000 hotell i 100 länder.

För att fira födelsedagen har vi tagit fram ett spel för våra medlemmar, "Run for Rewards" där spelare möter den äventyrlige Alf som reser runt i Europa på jakt efter Rewards-poäng. Spelare som uppnår över 1000 poäng, har chansen att vinna fina priser varje dag i 25 dagar. Den person som är på första plats med flest poäng dag 25, vinner 1 miljon Best Western Rewards-poäng.

"Vi hoppas att våra medlemmar vill vara med och fira med oss och vinna poäng och övernattningar i Europa. Det här spelet är både rolig och lite beroendeframkallande, jag fastnade själv väl länge när jag testade det", säger Eva Brunnberg, ansvarig för Best West Western Rewards i Sverige.

Spela Run for Rewards - http://www.runforrewards.co.uk/?lang=sv

 Läs mer om Best Western Rewards - http://www.bestwesternrewards.se

 

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 81 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36