Gå direkt till innehåll
Best Western stärker sin position i västra Norge

Pressmeddelande -

Best Western stärker sin position i västra Norge

Saga Fjord Hotel i natursköna Hjørundfjorden blir en del av Best Western, och kommer att vara ett BEST WESTERN PLUS® hotell från den 1 september år 2015. Beläget i orten Saebo vid Hjørundfjorden, 10 mil söder om Ålesund i västra Norge ligger hotellet med sina 40 rum.

Det finns också en stuga med 6 bäddar, 2 bad och kök. Hotellet genomgick en helrenovering 2012, och håller en mycket god standard. 3 sviter, restaurang, bar, 3 mötesrum för upp till 80 personer.

Saga Fjord Hotel ligger i ett av de mest natursköna områden i Norge, omgivet av höga berg och med en älv för laxfiske precis intill. Det finns också en stor marina för fritidsbåtar i anslutning till hotellet. Området är en mycket populär och attraktiv plats för bergsbestigning, vandring, laxfiske och andra aktiviteter. Hotellet är lättillgängligt från Hovden flygplats, som ligger 30 km (25 minuter) bort i Ørsta / Volda och från Ålesund tar det ungefär 45 minuter med båt till hotellet.

"Saga Fjord Hotel är ett hotell med ett unikt läge", säger Hege Ramm, Country Manager Norge Best Western Skandinavien. "Vi är mycket glada över att få en nytt BEST WESTERN PLUS® i Norge, och att ägarna har valt Best Western som kedja."

"Efter att ha övervägt om vi ska ansöka om medlemskap i en hotellkedja, blev Best Western det bästa valet. Som enskilt hotell blir vi mer och mer kända på marknaden, och vi märker en ökad trafik av såväl konferensgäster som fritidresanden. För att ytterligare stärka vår position, vill vi vara en del av en stark och professionell försäljnings- och marknadsorganisation. Vi har fått en mycket bra och gediget intryck av Best Western och ser fram emot att bli en del av Best Western familjen ", säger Hans Konrad Amundlien.

BEST WESTERN PLUS® hotell är 4-stjärniga hotell som erbjuder allt som ett Best Western hotell erbjuder och dessutom lägger hotellet mer tonvikt på design och inredning, högre servicegrad vad gäller restaurang, bar, tvättservice, fler produkter i badrummet och gästrum m.m. Sedan starten 2011 har denna kategori dragit många nya hotell till kedjan och många Best Western-hotell har uppgraderat sig och omvandlats till BEST WESTERN PLUS®. Det finns för närvarande ca 200 hotell i denna kategori i Europa, varav 14 i Skandinavien.

Kontaktinformation:

Hans Konrad Amundlien, Direktör Sagafjord Hotel
Tel: +47 482 28 888
Email: hankon@online.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Ämnen

Taggar


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material