Gå direkt till innehåll
Best Western tar över First Hotel Linköping

Pressmeddelande -

Best Western tar över First Hotel Linköping

Vid årsskiftet går First Hotel Linköping över till Best Western och byter i samband med det namn till BEST WESTERN PLUS Priceless Hotel. Detta blir Best Westerns andra hotell i Linköping och 16:e PLUS hotell i Skandinavien.

Hotellet byggdes 1962 av Kungliga Automobilklubben för att erbjuda boende till kungligheter i området. 2013 investerade ägarna Bengt Pettersson och Stefan Carneteg 25 miljoner kronor i en totalrenovering av hotellet som nu har 132 moderna rum varav två Grandsviter och fyra juniorsviter. Med den höga standard hotellet håller kvalificerar det sig till att bli ett BEST WESTERN PLUS hotell, vilket kräver ett modernt hotell med ”det lilla extra”.

  • Nu när vi lämnar First Hotels känns Best Western som ett naturligt val för oss, då vi sedan tidigare har hotell i kedjan, säger Bengt Pettersson, VD och ägare. En av de stora fördelarna med Best Western, fortsätter han, är att det är en global kedja och att vi därigenom kan få gäster från hela världen till Linköping. Alla hotell i kedjan har också samma förutsättningar och villkor eftersom de ägs privat och det är något som är viktigt för oss.
  • Vi är stolta över att få in en så fin produkt som BEST WESTERN PLUS Priceless Hotel i vår portfölj, säger Johan Kukacka, VD, Best Western Scandinavia. Självklart är det smickrande när ett hotell väljer oss framför en annan kedja, fortsätter han.

För mer information kontakta:

Johan Kukacka, VD
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 00
Johan.kukacka@bestwestern.se

Bengt Pettersson, VD och ägare
BEST WESTERN PLUS Priceless Hotel
Telefon: 0705-22 58 58
bengt@hotellinkoping.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material