Gå direkt till innehåll
Best Western utökar sin organisation med en Country Manager för Sverige.

Pressmeddelande -

Best Western utökar sin organisation med en Country Manager för Sverige.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien har anställt Johan Michelson som ny Country Manager för Sverige. Johan kommer närmast från rollen som Vice President Brand & Marketing på Scandic Hotels. Utöver sin roll som Sverigechef kommer Johan även axla rollen som Deputy CEO för Best Western Hotels & Resorts som organiserar Best Westerns hotell i Sverige, Norge, Danmark och Island.

-  Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Johan till Best Western säger Johan Kukacka, CEO för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Johans långa erfarenhet inom branschen och hans styrka som kommersiell strateg kommer att bli väldigt värdefullt för oss. Best Western är inne i en spännande fas, med nytt varumärke, nya kundsegment och nya globala partners och jag är övertygad om att Johan kommer att bli ett fantastiskt tillskott för kedjan, fortsätter han.

-  Jag ser mycket fram emot att börja på Best Western säger Johan Michelson. Vi ser en stark trend idag hos resenärerna där man söker individuella och unika upplevelser, vilket gör att Best Westerns modell, med unika hotell och erbjudande, kommer bli ännu starkare i framtiden och jag ser fram emot att hjälpa till med det arbetet.

Johan tillträder sin roll på Best Western den 1 februari 2016.

För ytterligare information kontakta:

Johan Kukacka CEO
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Johan Michelson
Telefon: +46 709 73 50 26

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia är en hotellkedja som består av 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36