Gå direkt till innehåll
​Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm ansluter sig till Best Western
​Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm ansluter sig till Best Western

Pressmeddelande -

Best Western växer i Stockholm

Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm ansluter sig till Best Western. Hotellets läge vid Fridhemsplan gör hotellet till ett perfekt alternativ för både affärsresenärer och fritidsgäster som vill utforska Stockholm. Hotellet erbjuder 220 prisvärda rum av god standard samt en bar och restaurang som serverar enklare rätter, snacks och dryck.

- Vi är väldigt glada att Hotell Fridhemsplan har valt att bli en del av BWH Hotel Group säger Johan Michelson, Sverigechef. Hotellet kommer bli väldigt uppskattat bland våra gäster och kompletterar våra övriga hotell i Stockholm på ett utmärkt sätt.

- Det känns toppen att bli en del av BWH Hotel Group säger Savvas Constadinities, ägare till Hotell Fridhemsplan. Det är en väldigt utmanande tid för hotellbranschen men jag är övertygad om att man tar sig starkare ur krisen genom att samarbeta med andra privatägda hotell vilket är hela idén med kedjan.

För mer information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
BWH Hotel Group
Tfn: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bwhhotelgroup.se

Savvas Constadinities, Ägare
Hotell Fridhemsplan
Tfn: 0705-17 22 14
Epost: Savvas.Constantinidis@fridhemsplan.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36