Gå direkt till innehåll
Best Western Plus Grow Hotel
Best Western Plus Grow Hotel

Pressmeddelande -

Best Western växer i Stockholm med Best Western Plus Grow Hotel

Grow Hotel öppnar hösten 2018 i Solna Strand och blir då en del av Best Western Hotels & Resorts. Namnet blir Best Western Plus Grow Hotel.

Hotellet kommer att ha ett attraktivt läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med närhet till den trendiga småstaden och knytpunkten Sundbyberg med sina kommunikationer, restauranger och butiker. Best Western Grow Hotel kommer att tillgodose behovet av ökad service och övernattningsmöjligheter i området.

Det åtta våningar höga hotellet får 176 rum, restaurang, bar, lounge, gym och bastu. Det blir ett fyrstjärnigt modernt och hållbart hotell som erbjuder attraktiva hotellrum samt rum med pentry där stor vikt läggs vid design, utformning och smarta digitala lösningar. Ambitionen är att skapa en mötesplats med en inbjudande lounge och restaurang/bar. Hotellets spännande mat- och dryckesutbud kommer att skötas av Aveqiagruppen med David Berggren.

Kommunikationerna till hotellet är mycket goda. Tunnelbana och buss finns i direkt anslutning till hotellet precis som flygbussarna till och från Bromma och Arlanda flygplats. För bilburna erbjuds ett bevakat garage.

-Området kring Solna Strand har utvecklats väldigt positivt de senaste åren och vi ser fram emot att kunna erbjuda ett nytt spännande Best Western Plus för såväl affärs- som privatresenärer säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Hotellet med sin moderna design och smarta digitala lösningar är ett väldigt positivt tillskott för Best Western Plus avslutar han.

För mer information kontakta:

Reshi Chibba, VD
Best Western Plus Time Hotel
Tel. 0708 -80 23 73
E-post: reshi.chibba@timehotel.se

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 100 Best Western hotell i ett 100-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterade event