Gå direkt till innehåll
Best Western vill öppna pop-up hotell under Almedalsveckan

Pressmeddelande -

Best Western vill öppna pop-up hotell under Almedalsveckan

Almedalsveckan betyder fullbokade hotell, och BEST WESTERN Strand Hotel och BEST WESTERN Solhem Hotel i Visby är inga undantag. För att möta den stora efterfrågan vänder sig nu hotellkedjan till privatpersoner i Visby med erbjudande om att förvandla privata bostäder till hotell-liknande rum. Best Western sköter hotellstyling, städning och frukost och privatuthyraren får betalt av gästen.

När det gäller Almedalsveckan är de flesta hotell innanför murarna fullbokade inte bara i år utan även nästa år. Därför har det också växt fram en stor marknad för privata uthyrningar under politikerveckan.Som gäst kan det vara svårt att veta vad man kan förvänta sig av boendet när man hyr av en privatperson. På samma sätt kan det för privatuthyraren, kännas krångligt att ställa iordning sitt hem för uthyrning. Nu söker Best Western privatpersoner som vill hyra ut rum, för att på så sätt hjälpa de gäster som ännu inte hittat boende i Visby, genom Best Western pop-up.– Alla våra hotell är privatägda och inget är det andra likt, men Best Westerns varumärke borgar för att alla håller samma höga kvalitet. Nu har vi en fantastisk möjlighet att visa detta under en vecka då det råder rumsbrist, genom att samarbeta med privatpersoner som vill hyra ut under Almedalsveckan, säger Tommy Evin, marknadschef på Best Western Hotels.Få betalt för rummet – Best Western står för städning, frukost och hotellinredningPrivatpersoner som är intresserade av att hyra ut genom Best Western pop-up får hjälp att förvandla privata bostäder till hotell-liknande rum. Best Western står för såväl kvalitetssäkring med frasigt sänglinne, tjocka handdukar, badrumsprodukter samt städning, men också för det där lilla extra som ger en skön hotellupplevelse. Bland annat levereras en god frukost till pop-up hotellens gäster varje morgon. Privatpersoner som väljer att hyra ut genom Best Westerns pop-up får betalt direkt av hyresgästen precis som vanligt.För att rummen ska kunna hyras ut bör det finnas ett grundläggande möblemang såsom säng, med tillgång till dusch och WC.Är du intresserad av att hyra ut boende på Almedalen genom Best Western? Maila info@bestwestern.se för mer information.

Ämnen

Taggar


Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 58 orter i Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

För ytterligare information kontakta:
Tommy Evin, Marknadschef
Best Western
Tfn: +46 735 14 39 13
E-mail: tommy.evin@bestwestern.se

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material