Gå direkt till innehåll
Best Westerns skandinaviska länder går samman och bildar Best Western Scandinavia.

Pressmeddelande -

Best Westerns skandinaviska länder går samman och bildar Best Western Scandinavia.

Hotellkedjan Best Western i Norge, Sverige och Danmark går samman och kommer fr.o.m.
1 januari 2015 bilda en organisation under namnet Best Western Scandinavia. Med 130+ hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island får kedjan en helt annan styrka på marknaden och kommer kunna möta konkurrensen från de andra stora hotellkedjorna med större kraft.

Som en samlad skandinavisk organisation kommer kedjan stärka sin genomslagskraft och utveckla varumärket i de skandinaviska länderna genom ökade resurser och kompetens. Best Western Scandinavias huvudkontor kommer vara i Stockholm under ledning av Johan Kukacka. I Oslo och Köpenhamn finns lokalkontor som leds av Hege Ramm i Norge och Søren Nystrøm i Danmark.

-För våra skandinaviska medlemshotell kommer detta samarbete innebära mer och större  resurser till försäljning och marknadsföring och vi ser alla fram emot att bli en del av en stark skandinavisk Best Western organisation, säger Johan Kukacka, VD för Best Western Scandinavia.

För ytterligare information, kontakta:
Johan Kukacka, VD
Best Western Scandinavia
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Søren Nystrøm, Country Manager
Best Western Danmark
Telefon: +45 316 61 622 
Email: soren.nystrom@bestwestern.com

Hege Ramm, Country Manager
Best Western Norge
Telefon: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.noÄmnen

Kategorier


Om Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36