Gå direkt till innehåll
Rumsbild, Best Western Princess Hotel, Norrköping
Rumsbild, Best Western Princess Hotel, Norrköping

Pressmeddelande -

BW Hospitality Group förvärvar Best Western Princess Hotel i Norrköping

BW Hospitality Group AB ägs av 20 stycken erfarna hotellägare som totalt äger och driver fler än 30 Best Western-hotell. Bolagets målsättning är att fortsätta växa med hotell av god kvalitet på strategiskt viktiga destinationer och driva dessa under något av Best Westerns varumärken. Tillträde skedde den 1 juni 2018.

- Förvärvet av Princess Hotel med sina 119 rum och ett centralt läge mitt i Norrköping city är precis i linje med BWHG’s strategi att förvärva och utveckla hotell i strategiska lägen på den nordiska marknaden, säger Torbjörn Brown, ordförande för BW Hospitality Group AB. . Vi har länge haft ögonen på Princess och kände till verksamheten mycket väl och att det är ett Best Western-hotell sedan tidigare gör att övergången kommer bli väldigt smidig utan avbrott för hotellets gäster.

- Vi och personalen är mycket glada att Princess Hotel nu blir en del av BW Hospitality Group och stannar inom Best Western som medlem vilket borgar för kontinuitet för hotellets personal och gäster, säger Carl-Henrik Brandel, ägare av Cap Martin AB.

För mer information kontakta:

Torbjörn Brown, ordförande
BW Hospitality Group AB
E-post: torbjorn@komhotel.se
Tel: 070-350 64 02
www.bwhg.se

Om BW Hospitality Group
BW Hospitality Group är en sammanslutning startat av ett antal hotellägare med gedigen erfarenhet av att framgångsrikt driva hotell och som har bildat bolaget som ett operativt managementbolag för att driva hotell under Best Westerns varumärke. BW Hospitality Group’s affärsidé är att förvärva, driva och utveckla hotellverksamheter på den skandinaviska marknaden inom konceptet Best Western Hotels & Resorts. BW Hospitality Group äger och driver sedan tidigare Best Western Hotel Svava i Uppsala.

Ämnen

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 140 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 11 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36