Gå direkt till innehåll
Lena har lång erfarenhet från branschen och har bland annat under många år arbetat med researrangören Vings digitala resa, både på marknadsavdelningen och IT-avdelningen.
Lena har lång erfarenhet från branschen och har bland annat under många år arbetat med researrangören Vings digitala resa, både på marknadsavdelningen och IT-avdelningen.

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group anställer digital chef för den skandinaviska marknaden

BWH Hotel Group utökar och har anställt Lena Axelson som ny digital chef som ska arbeta med att ta fram Best Westerns nya webbplats.

Lena har lång erfarenhet från branschen och har bland annat under många år arbetat med researrangören Vings digitala resa, både på marknadsavdelningen och IT-avdelningen. Hon agerade teamledare och även huvudprojektledare bland annat för det nordiska webbprojektet med ”mobile first”-fokus, drivet av UX/designavdelningen. Närmast kommer Lena från Sogeti Stockholm, där hon under de tre senaste åren haft rollen som konsultchef.

Fokus i det nya uppdraget kommer att ligga på att utveckla webberbjudandet med målet att bygga en av världens bästa webbplatser. Arbetet kommer att inledas med att ta fram helt nya webbar för Skandinavien – bestwestern.se/.no/.dk där Lena kommer att vara strategiskt ansvarig.

Man kommer även lägga ytterligare vikt vid att berätta storyn om gruppens lika olika hotell för att nå en större publik och få ännu fler nöjda besökare och kunder.

Med hennes värdefulla erfarenhet från tidigare yrkesroller där hon framgångsrikt har lett kollegor, affärsinriktade projekt och aktiviteter, är man på BWH Hotel Group övertygade om att Lena kommer att bidra med expertis, driv och kreativitet.

Lena Axelson tillträdde sin tjänst den 7 mars.

För mer information, vänligen kontakta:

Sara Hallsund, marknadschef
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post: sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tel: 073 378 01 36

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36