Gå direkt till innehåll
Mitt på Lolland, med närhet till färjelinjerna som trafikerar mellan Danmark och Tyskland, byggs Aiden by Best Western Lolland.
Mitt på Lolland, med närhet till färjelinjerna som trafikerar mellan Danmark och Tyskland, byggs Aiden by Best Western Lolland.

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group expanderar ytterligare med tre hotell under varumärket Aiden

Efter öppningen av Aidens första hotell i danska Herning fortsätter nu BWH Hotel Group sin expansion av varumärket med ytterligare tre nya hotell – ett i Norge och två i Danmark.

Med fokus på medvetna val, smarta digitala lösningar och strategiska placeringar fortsätter varumärket Aiden att växa i Skandinavien. Med tre nya hotell under byggnation ser man fram emot öppningarna nästa år och har redan ytterligare ett flertal i planering.

”Det känns otroligt spännande att vi är i gång med tre nya Aiden-hotell. Med våra nya destinationer ger vi våra gäster ökade valmöjligheter till ett bra hotellboende. Tillsammans med CIC Hospitality kommer vi att fortsatt expandera varumärket och ser redan på nya placeringar för fler hotell”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

Strategiskt placerat i Kolskogen, med närhet till Bergen och flygplatsen, byggs Aiden by Best Western Osporten. Fastigheten ligger precis vid nya Kolskogenkrysset och i området finns stora företag, sjukhus, militärbasen Ulven Leir samt innovativa företagsområdet Lyseparken. Hotellet kommer att erbjuda 130 rum och beräknas öppna under 2024.

Mitt på Lolland, med närhet till färjelinjerna som trafikerar mellan Danmark och Tyskland, byggs Aiden by Best Western Lolland. Området är ett känt semesterresmål och erbjuder ett antal Bed & Breakfast och lyxigare resorts, vilket gör Aiden by Best Western Holebys erbjudande med stor tillgänglighet och hög kapacitet unikt. Hotellet planeras att öppna under 2024 och kommer att rymma 132 rum och flera mötesrum.

I tillväxtstarka Odense byggs Aiden by Best Western Odense vilket kommer att erbjuda 130 rum samt 40 studios för långtidsboende. Odense har under de senaste tio åren lockat till sig ett antal stora företag inom ny teknik och grön energi som bland andra Facebook och Universal Robots. Här kommer även Danmarks största sjukhus stå klart under 2023. Hotellet beräknas öppna under 2024.

”Det är otroligt viktigt för oss att hitta rätt placeringar för hotellen. Med dessa tre projekt känner vi att vi har landat helt rätt - områden som är under stark utveckling och där vi ser ett behov av Aidens erbjudande med stor tillgänglighet och hög kapacitet”, säger Matthias Tanski, CEO för CIC Hospitality.

Ytterligare ett flertal nya Aiden-hotell är redan under planering i samarbete med CIC Hospitality, en av de ledande hotelloperatörerna i Skandinavien. I CIC Hospitalitys hotellportfölj är 12 hotell medlemmar i BWH Hotel Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Matthias B. Tanski, VD CIC Hospitality
E-post: matthias@cichospitality.com
Tel: +47 98 22 25 30

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36