Gå direkt till innehåll
Hotel Petit i Skagen är ett litet och mysigt hotell med ett fantastiskt läge alldeles intill gågatan, Skagens Museum och stationen, och bara en kort promenad till hamnen och Sönderstrand.
Hotel Petit i Skagen är ett litet och mysigt hotell med ett fantastiskt läge alldeles intill gågatan, Skagens Museum och stationen, och bara en kort promenad till hamnen och Sönderstrand.

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group presenterar hotellpärla i Skagen

BWH Hotel Group fortsätter att expandera i Danmark och stärker nu sin position i Danmark med ytterligare ett hotell. Hotel Petit är en riktig hotellpärla mitt i Skagen med ett fantastiskt läge nära till hamnen och Sönderstrand.

Den idylliska semesterorten Skagen är känd för sitt magiska ljus, mysiga stämning och vackra landskap. Varje år besöker tusentals turister från världens alla hörn semesterorten, vilket gör den till en attraktiv och efterfrågad hotelldestination. Nu stärker BHW Hotel Group sitt danska erbjudande med Hotel Petit i Skagen, något som välkomnas av hotellgruppen.

”Hotel Petit är ett välkommet tillskott i kedjan, både med sin familjära känsla och genuina läge. Vi har på kort tid fått två nya hotell i Danmark vilket vi ser som väldigt positivt, och att vi nu utökar vårt erbjudande med ett hotell i eftertraktade Skagen, gör att vi kan bemöta efterfrågan från våra gäster ytterligare ”, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group, Skandinavien.

Hotel Petit i Skagen är ett litet och mysigt hotell med ett fantastiskt läge alldeles intill gågatan, Skagens Museum och stationen, och bara en kort promenad till hamnen och Sönderstrand. Här ryms 45 rum fördelat på flera kategorier. Vill man stanna lite längre finns en lägenhet i hotellannexet beläget högst upp i ett typiskt Skagenhus, utrustat med alla faciliteter samt en solig terrass. Även konferensmöjligheter finns på hotellet för upp till 30 personer.

”Vi är väldigt glada att vi har anslutit oss till BWH Hotel Group. Efter en orolig tid för hotellbranschen ger det oss dels en trygghet, dels möjlighet att kunna ta del av lojalitetsprogrammet, Best Western Rewards med 28 miljoner medlemmar runt om i världen vilket öppnar dörrar för nya gäster. Med hotellets läge, familjära känsla och personlig service erbjuder vi gästerna det bästa av Skagen under sin vistelse”, säger Signe Larsen, ägare och direktör på Hotel Petit.

Hotel Petit ingår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36