Gå direkt till innehåll
Alla 81 rum har omsorgsfullt renoverats i samarbete med inredningsexperten Cristina Vising från byrån TA-DAA..,
Alla 81 rum har omsorgsfullt renoverats i samarbete med inredningsexperten Cristina Vising från byrån TA-DAA..,

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group presenterar nytt boutiquehotell i Köpenhamn

Efter en omfattande renovering öppnar nu The Huxley Copenhagen, ett nytt boutiquehotell i en vacker byggnad på Peder Skrams Gade i Köpenhamn.

Hotellet, som tidigare är känt som Best Western Hotel City Copenhagen, drivs av Eva Grimsehl och Claus Hegelund Bruun och ligger på ett av Köpenhamns bästa lägen med närhet till Kongengs Nytorv och Nyhavn.

”The Huxley är ett fantastiskt tillskott för oss och vårt danska erbjudande. Med ett läge som är svårt att slå, och ett ägarpar som har tagit hotellet till en ny nivå är vi övertygade att det blir ett eftertraktat hotell i Köpenhamn, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien”.

Alla 81 rum inklusive den vackra juniorsviten har omsorgsfullt renoverats i samarbete med inredningsexperten Cristina Vising från byrån TA-DAA, där inspirationen är hämtad från det levande och vackra område av Köpenhamn där hotellet är beläget. De viktigaste premisserna för renoveringen var dansk design, personlighet och funktionalitet för att få gästerna att känna sig som hemma i en avslappnad och lyxig miljö.

”Förvandlingen markerar en ny början för Best Western Hotel City Köpenhamn, som det har hetat sedan 1955. Under renoveringsperioden valde vi att med stora investeringar och mycket tid, ge hotellet nytt liv, för att kunna tillgodose resenärens behov 2021", säger Eva Grimsehl och Claus Hegelund Bruun”.

Huxley Copenhagen har ett fantastiskt läge för resenärer som besöker Köpenhamn och som vill bo i stadens vackraste område.

Hotellet är en del av BW Premier Collection.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Claus Hegelund Bruun The Huxley Copenhagen
E-mail: claus@thehuxley.dk
Tel: +45 33 13 06 66

Eva Grimsehl, The Huxley Copenhagen
E-mail: eva@thehuxley.dk
Tel: + 45 33 13 06 66
www.thehuxley.dk

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36