Gå direkt till innehåll
Under drygt ett år har vårt team arbetat med att bland annat ta fram en ny grafisk design, ett tydligare fokus på den skandinaviska marknaden samt förbättrad prestanda” säger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.
Under drygt ett år har vårt team arbetat med att bland annat ta fram en ny grafisk design, ett tydligare fokus på den skandinaviska marknaden samt förbättrad prestanda” säger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.

Pressmeddelande -

BWH Hotel Group storsatsar digitalt med ny webb som startskott

För att möta kundens ökade krav på digitala tjänster och modern teknik, storsatsar nu BWH Hotel Group kring sina digitala kanaler. Först ut i satsningen är lansering av en ny skandinavisk webb och framöver planeras även utveckling av en förbättrad app samt mer integrerade AI-funktioner.

En ny webb för Best Western Hotels & Resorts, med uppdaterad design och förbättrade funktioner, är starten för BWH Hotel Groups satsning av hotellgruppens digitala kanaler. Den nya webbplattformen möjliggör att man nu kan göra egen utveckling av nya funktioner, smarta features och uppdaterat innehåll.

”Det är otroligt roligt att få presentera våra nya skandinaviska webbar som ett första steg i vår digitala satsning. Under drygt ett år har vårt team arbetat med att bland annat ta fram en ny grafisk design, ett tydligare fokus på den skandinaviska marknaden samt förbättrad prestanda” säger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.

Utöver den nya skandinaviska webben planerar man även att underlätta för hotellgästerna genom en ny app och nya AI-lösningar.

”Det är mycket som händer därute och för att kunna erbjuda våra kunder en bra och modern användarupplevelse är det viktigt att vi hänger med i utvecklingen. Vi kommer att lägga stort fokus på att leverera smarta digitala lösningar som underlättar hela vägen från bokning till utcheckning”, säger Sara Hallsund, marknadschef BWH Hotel Group Skandinavien.

De nya webbsidorna är nu live i Sverige och Danmark och lanseras i Norge inom kort.

För att uppleva, vänligen besök:

www.bestwestern.se

www.bestwestern.dk

För mer information, vänligen kontakta:

Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien
E-post: lena.axelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 730 86 93 89

Sara Hallsund, marknadschef BWH Hotel Group Skandinavien
E-post: sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 73 378 01 36

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36