Gå direkt till innehåll
BWH Hotels inleder året med nytt hotell i Solna

Pressmeddelande -

BWH Hotels inleder året med nytt hotell i Solna

Vid årsskiftet omvandlades Hotel Park Inn Solna till Best Western Plus Park City Solna. Med sina drygt 250 rum är hotellet ett välkommet tillskott till BWH Hotels växande portfölj.

VD för BWH Hotels Scandinavia, Johan Michelson är mycket entusiastisk över den nya familjemedlemmen: ”Solna är en viktig destination för oss då det både där och i närliggande Sundbyberg utvecklas flertalet nya kontorsfastigheter. Best Western Plus Park City Solna blir ett perfekt komplement till våra andra hotell i området.”

Hotellet erbjuder 256 moderna rum och sviter, varav många med en enastående utsikt över Solna och Stockholm, På 14:e våningen finns gym och en stor konferensvåning. Hotellets läge i Solna Centrum gör det perfekt för både affärsresa och för dig som vill ta del av det livliga utbudet av butiker och restauranger. Med närheten till kollektivtrafik är det enkelt att utforska Stockholms många sevärdheter. Lobbybaren Aperitivo erbjuder enklare rätter, panini eller något gott i glaset i en bekväm och avslappnad miljö. Här finns även en uteservering som är öppen under årets varmare månader.

General Manager för Best Western Plus Park City Solna, Jonas Grape och hans team är i full gång att sätta sig in i allt det nya. ”En av de stora fördelarna vi ser är att få tillgänglighet till lojalitetsprogrammet Best Western Rewards och dess medlemmar från hela världen. Vi ser fram emot att välkomna alla våra nuvarande gäster tillbaka och har stora förhoppningar om att det även ska leda till att nya gäster hittar till hotellet.”

BWH Hotels Scandinavia fortsätter sin expansiva resa inom regionen för att stärka partnerskap med resebyråer och företag.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Jonas Grape, General Manager Best Western Plus Park City Solna
E-post jonas.grape@parkcity.se
Tel: +46704 34 46 30

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36