Gå direkt till innehåll
Hotellet ligger bara några minuters promenad från sevärdheter så som Uppsala Domkyrka, slottet och Carolina Rediviva.
Hotellet ligger bara några minuters promenad från sevärdheter så som Uppsala Domkyrka, slottet och Carolina Rediviva.

Pressmeddelande -

CityStay Hotell Uppsala ansluter till BWH Hotels och blir Best Western Uppsala

Den 1 juli 2024, drygt 10 år efter att Anna och Oscar Diös öppnade CityStay Hotell i Uppsala, börjar ett nytt kapitel för hotellet. Nu ansluts hotellet till BWH Hotels och byter i samband med det namn till Best Western Uppsala.

Hotellet som ligger mitt i hjärtat av Uppsala har sedan de öppnade sina dörrar 2013 blivit ett välkänt och uppskattat boendealternativ i staden. Det är bara några minuters promenad från sevärdheter så som Uppsala Domkyrka, slottet och Carolina Rediviva. De 75 rummen är alla inredda med inspiration från Uppsalas växtfauna och geografi, har ekgolv och öppningsbara fönster med utsikt över staden. Gästerna kan välja mellan enkel-, dubbel- och familjerum.

Majoriteten av personalen som var med från starten är fortfarande kvar, vilket bidrar till den familjära atmosfären och kontinuiteten i servicen. Det personliga och genuina är något som Oscar Diös värderar högt.

”Jag uppskattar BWH Hotels uttalade profil som den lokala samlingspunkten. Det finns ett tydligt fokus på kvalitet och personlig service som grund som kompletteras med den trivsamma atmosfären privata ägare kan erbjuda och som gör varje hotell unikt och personligt.

Oscar ser också fram emot att ta del av de fördelar som ett medlemskap i BWH Hotels innebär. ”En av de saker vi ser att vi kommer få stor draghjälp med är att nå ut med vårt erbjudande till fler gäster på ett enklare sätt.”

”Vi är väldigt glada att få välkomna Oscar och hans medarbetare till BWH Hotels. Deras personliga engagemang och genuina värdskap är precis det vi som kedja representerar” säger Johan Michelson, CEO för BWH Hotels i Skandinavien.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Oscar Diös, Ägare
Best Western Uppsala
Epost: oscar@dios.nu
Telefon: 070-676 86 60

Johan Michelson, VD
BWH Hotels Skandinavien
Epost: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Telefon: 0735-14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36