Gå direkt till innehåll
Hos NOFO Hotel som ingår i WorldHotels Crafted Collection, bor du i trendiga stadsdelen Södermalm där allt är möjligt.
Hos NOFO Hotel som ingår i WorldHotels Crafted Collection, bor du i trendiga stadsdelen Södermalm där allt är möjligt.

Pressmeddelande -

Cityweekend i våra skandinaviska städer - här är hotelltipsen!

Storstadspuls i Stockholm, kulinariska upplevelser i Köpenhamn eller kultur och shopping i Oslo. Våra skandinaviska städer har massor att erbjuda och med perfekt avstånd för en weekendresa. Här är några härliga hotelltips att spana in.


Köpenhamn

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection bor man i hjärtat av Köpenhamn med bara 200 meter till Kongens Nytorv och 300 meter till shoppinggatan Strøget. Detta moderna hotell bjuder på läcker design, härliga rum samt tillmötesgående personal, vilket gör din vistelse på hotellet på Peder Skramsgade till ett verkligt nöje. Hotell - The Huxley Copenhagen - Köpenhamn - Danmark (bestwestern.se)

Best Western Hotel Hebron är ett 3-stjärnigt hotell i centrum av vackra Köpenhamn. Från hotellet har du bara några minuters promenad till Strøgets många affärer och restauranger. I hotellets restaurang kan du också varje morgon njuta av en riklig skandinavisk frukostbuffé som är varierad och innehåller många ekologiska produkter. Hotell i Köpenhamn | Bo på Best Western Hotel Hebron

Oslo
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection är ett fyrstjärnigt centralt hotell i Oslo centrum som ligger i närheten av Kungliga slottet. Så fort du går igenom dörren, så kommer du direkt märka av hotellets lugnande och varma atmosfär. Här bor du i ett exklusivt designhotell som känns som ett andra hem där du kan slappna av efter en lång dag. Saga Hotel Oslo - Designhotell i Oslo - Best Western

Bergen
I hjärtat av Bergen ligger familjära Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted Collection. I den vackra byggnaden från 1913 erbjuds allt från fri tillgång till gym och lånecyklar, till asiatisk mat på Restaurang Soya och skummande dryck på ölbaren Belgio. Här möts man av den personliga servicen, där man som gäst känner sig som hemma och alltid erbjudas det lilla extra. Bergen Harbour Hotel - Hotell i Bergen (bestwestern.se)

Stockholm
Det anrika boutiquehotellet Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western, på Strandvägen har bevarat mycket av sin ursprungliga charm från 1910 och den klassiska jugendstilen. Hotellets centrala läge precis intill Nybroviken erbjuder promenadavstånd för att utforska Stockholm och dess generösa utbud av kultur, nöje, restauranger och shopping. Hotel Esplanade i Stockholm - Best Western Hotels & Resorts

Hos NOFO Hotel som ingår i WorldHotels Crafted Collection, bor du i trendiga stadsdelen Södermalm där allt är möjligt. Här kan du njuta av shopping i mysiga butiker, strosa omkring i de små parkerna eller ta dig en öl på någon av alla närliggande barerna. Personliga rum, en egen vinbar och en fantastisk frukost är bara en del av allt som hotellet erbjuder. Hotell i Stockholm | Bo på NOFO Hotel (bestwestern.se)

För mer information vänligen kontakta:

Presskontakt Lisen Lundgren
lisen@thenetworksociety.se
070-974 40 60

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36