Gå direkt till innehåll
Efter en övergripande renovering och med ett nytt genomgående tema, har nu Best Western Hotel Danderyd öppnat upp.
Efter en övergripande renovering och med ett nytt genomgående tema, har nu Best Western Hotel Danderyd öppnat upp.

Pressmeddelande -

Design, hög kvalitet och hållbart företagande på nyöppnade Best Western Hotel Danderyd

På nyöppnade Best Western Hotel Danderyd njuter man av 30-tals design, vackra rum med sköna sängar och en fantastisk trädgård.

Efter en övergripande renovering och med ett nytt genomgående tema, har nu Best Western Hotel Danderyd öppnat upp. Hotellet, som drivs av de erfarna hotellägarna Mark Iverstam och Lars Malmqvist, ligger bara en kvarts resa ifrån centrala Stockholm och vänder sig till såväl affärsresenärer som till den som önskar lite avkoppling från vardagen.

” Det är ett fantastiskt hotell som Lars och Mark har skapat. Best Western Hotel Danderyd är som en egen oas samtidigt som det med sin närhet till både city och företag i området gör det tillgängligt för all sorts resenärer. Deras genuina erfarenhet av att driva hotell och deras arbete med hållbart företagande är otroligt värdefullt för oss ”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

Hotellet, tidigare Danderyds Gästeri, ligger i en vacker byggnad i svensk herrgårdsstil där temat för inredningen går i 30-talets ”Swedish Modern”-stil. Här ryms 37 smakfullt inredda och fullt utrustade rum, alla med ett tyst och lugnt läge. Hotellets lobby och bistro inbjuder till socialt och avkopplande umgänge, och om vädret tillåter finns här även en fantastisk trädgård. Hos det familjeägda hotellet står kvalitet och service i fokus tillsammans med hållbart företagande.

” Vi är glada att kunna slå upp dörrarna till vårt nyrenoverade hotell utanför Stockholm i trädgårdsstaden Danderyd. Här erbjuder vi småskalig exklusivitet, hög kvalité i boende och bemötande, och vi har en lika hög ambition i service som vi har i hållbart företagande och kommer certifiera oss i Green Key (hållbara hotell). Detta i kombination med vår genuina passion för att driva hotell, gör att vi är övertygade att hotellet kommer att vara uppskattat och välbesökt, säger Mark Iverstam och Lars Malmqvist, ägare Best Western Hotel Danderyd.

Hotellets läge gör det även helt suveränt som startpunkt för vandring genom fantastiska Roslagen via Roslagsleden. Den 19 mil långa leden startar vid Rinkebyskogen, som ligger ett stenkast ifrån hotellet, och slutar i Grisslehamn. Vill man ge sig ut och vandra och ha med något att äta så ordnar hotellet med matsäck. Hotel Danderyd - Citynära, bekvämt boende intill Roslagen (bestwestern.se)

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Mark Iverstam, ägare
Best Western Hotel Danderyd
E-post: mark@hoteldanderyd.se
Tel: +46 738 44 42 00

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36