Gå direkt till innehåll
Först i Europa att skylta med Best Westerns nya profil

Pressmeddelande -

Först i Europa att skylta med Best Westerns nya profil

Som första hotell i Europa får Best Western Plus Prince Philip i Skärholmen sina fasadskyltar med ny logotyp.

Best Western har under de senaste två åren arbetat fram en ny profil med ett modernt utseende som ska attrahera en bred kundgrupp och som återspeglar företagets positiva utveckling under de senaste tio åren. Införandet av ett nytt Master Brand och unika logotyper för varje varumärke kommunicerar de förändringar som skett och tydliggör kombinationen av det individuella unika hotellet med styrkan i en stor kedja.

Best Western Plus är benämningen på de hotell som erbjuder det där lilla extra. Från att det ska vara ett bra läge på hotellet till att det ska vara modernt utrustat. Hotellen är designade för att tillfredsställa såväl affärs- som privatresenären.

Ett av kedjans många Stockholmshotell och ett av de nyaste tillskotten, Best Western Plus Prince Philip, har väntat med spänning på att få skylta med det nya varumärket.

-Äntligen är skyltarna på plats! Nu känns det att vi är ett Best Western Plus hotell på riktigt, säger Tahir Bouchaib, Hotelldirektör på Best Western Plus Prince Philip. Det känns roligt att vi i samma veva uppgraderar hotellet med ny lobby och restaurang.

Best Western Plus logo plockar upp märkets traditionellt röda färg, innehåller signaturen BW och drar mer tonvikt på ordet "Plus" med en avsmalnande linje. Diamantformen är inspirerad av formen på en mobilapp och påvisar en mer premium produkt.

-Det känns stort att få se vår nya Best Western Plus logotyp på ett hotell i verkligheten. Produktionen är i full gång för att få upp skyltar på resterande 125 hotell i Skandinavien, säger Tommy Evin, Marknadschef på Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Best Western Hotels & Resorts har under sitt Master Brand samlat sex olika varumärken; Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, BW Premier Collection, Executive Residency och Vib.

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av närmare 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material