Gå direkt till innehåll
Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping, glada vinnare av Hotel of the year.
Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping, glada vinnare av Hotel of the year.

Pressmeddelande -

Här är hotellen som vann i årets upplaga av BWH Hotel Awards

I BWH Hotel Awards hedras de hotell där ägare tillsammans med personal har lyckats att utmärka sig lite extra inom vissa områden. Fem kategorier presenteras där fyra bidrag i vardera är med och tävlar. I årets upplaga av BWH Hotel Awards, som gick av stapeln den 24:e oktober i Köpenhamn, ingick kategorierna; Best Breakfast of the year, Voice of the customer, Improver of the year, Rewards of the year och Hotel of the year.

Här är vinnarna:

Hotel of the year: Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping med motiveringen;
Hotel of the Year tilldelas ett hotell som är själva sinnebilden för Best Western. Hotellet drivs av familjen i andra generationen och den tredje generationen är på väg att skolas in. Hotellet är i ständig utveckling och har de senaste åren utvecklats till att bli stadens ledande hotell. Hotellet är också en god representant för kedjan och har varit medlem i många år.

Övriga nominerade i kategorin: Best Western Plus Hotel Eyde, Best Western Hotel Baltic och Hotel Giò, BW Signature Collection.

Best Breakfast of the year: Hotel Frantz i Stockholm med motiveringen;
Med en känsla för detaljer, fina råvaror och en hel massa kärlek och engagemang har det här hotellet fått gästernas högsta betyg på frukost. Som pricken över i bjuds frukostgästerna på gräddtårta varje morgon.

Övriga nominerade i kategorin: Hotel Ruth, Best Western Hotel Hebron och Best Western Hotel Baltic.

Improver of the year: Sure Hotel by Best Western Arena i Göteborg med motiveringen;
Detta pris tilldelas ett hotell som genom ett målmedvetet och systematiskt sätt har lyft sin gästnöjdhet väldigt mycket senaste året. Även de andra hotellen med samma ägare har gjort en imponerande resa och vi är säkra att den bara kommer fortsätta.

Övriga nominerade i kategorin: Best Western Strand Hotel, Hotel Aston Sure Hotel Collection by Best Western och Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport.

Rewards of the year: Best Western Hotell Lerdalshöjden i Rättvik med motiveringen;
Här är ett hotell som i alla lägen sätter medlemmen i fokus och är fantastiska ambassadörer för vårt lojalitetsprogram. Värvningarna är på topp, medlemmar blir uppmärksammade med förmåner, poäng och personlig service. Hit återvänder medlemmar gång på gång.

Övriga nominerade i kategorin: Hotel Frantz, Best Western Plus John Bauer Hotel och Best Western Tingvold Park Hotel.

Voice of the customer: Best Western Hotel Danderyd i Stockholm med motiveringen;
Det här är priset då gästen får säga sitt. Allt slit har gett resultat. Med ett helt nyrenoverat hotell, engagerade medarbetare som gör allt för att höja gästens vistelse har hotellet fått alla pusselbitar på plats.

Övriga nominerade i kategorin: Upper House, The Vault Hotel och Hotel Frantz.

Vinnarna har utsetts av BWH Hotel Group tillsammans med omdömen från gäster och presenterades under hotellgruppens årliga konferens som i år tog plats i Köpenhamn.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36