Gå direkt till innehåll
Hotel Continental Relax & Spa flaggas om från Sweden Hotels till Best Westerns nya varumärke BW Signature Collection
Hotel Continental Relax & Spa flaggas om från Sweden Hotels till Best Westerns nya varumärke BW Signature Collection

Pressmeddelande -

Hotel Continental Relax & Spa i Halmstad väljer Best Western Hotels & Resorts

Det unika Halmstadhotellet Hotel Continental Relax & Spa välkomnas som ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotel Continental blir ett så kallat BW Signature Collection hotell som karaktäriseras av ett stort design- och inredningsfokus i citynära läge.

I början av året passerade Best Western Hotels & Resorts 100 hotellmedlemmar i Sverige, vilket gör hotellfamiljen till Sveriges största sett till antal hotell. Det senaste familjetillskottet är Hotel Continental Relax & Spa som är ett personligt och unikt hotell med spa beläget i centrala Halmstad.

Hotellet är en lokal mötesplats för många Halmstadsbor och erbjuder konferensmöjligheter, mötesrum samt spa med behandlingar, omtyckta afterworks och en välbesökt frukostbuffé. Hotellet drivs av kusinerna Jenny Bänsch Larsson och Jeanette Nerman som började driva hotell tillsammans i tjugoårsåldern.

    - När vi hörde talas om Signature Collection som är ett samlingsnamn för unika hotellkoncept kände vi direkt att det stämde mycket väl in på oss. Samtidigt får vi möjligheten att finnas i ett större sammanhang så som en aktiv kundklubb, samarbetsavtal och inte minst kollegor över hela världen, säger Jenny Bänsch Larsson delägare på Hotel Continental Relax & Spa.

Best Western Hotels & Resorts består av flera underliggande varumärken, alla med sin specifika prägel. Varumärket BW Signature Collection är en märkning för utvalda hotell med unika inredningskoncept och genomtänkt design.

 - Hotel Continental Relax & Spa som drivs att två eldsjälar med ett genuint lokalt engagemang passar perfekt in i vår hotellfamilj som just värnar om det lokala entreprenörskapet. Vi välkomnar Hotel Continental Relax & Spa med öppna armar och hoppas och tror att Jenny och Jeanette ska trivas i familjen, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Jenny Bänsch Larsson, delägare och medgrundare
Hotel Continental Relax & Spa
Telefon: +46 35 176 300
E-post: jenny@continental-halmstad.se

Jeanette Nerman, delägare och medgrundare
Hotel Continental Relax & Spa
Telefon: +46 35 176 300
E-post: nerman@continental-halmstad.se

Ämnen

Taggar

Regioner


Best Western Hotels & Resorts 

Best Western Hotels & Resorts är en global hotellkedja bestående av 4 100 hotell privatägda hotell i mer än 100 länder. I Skandinavien, som utgår från huvudkontoret i Sundbyberg, har vi 130 hotell på ett hundratal orter. Best Western erbjuder 10 varumärken för att tillgodose såväl kunder som hotellägare på de olika marknaderna. Best Western har mer än 70 års samlad erfarenhet av hotellbranschen och erbjuder ett kvalitetssäkrat boende med engagerat värdskap och en personlig prägel på vart och ett av våra hotell världen över.

.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36