Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hotel Mäster Johan först i världen att ansluta sig till BW Premier Collection.

Den 1 januari 2015 ansluter sig Hotel Mäster Johan i Malmö till Best Western Hotels nya Soft Brand BW Premier Collection och är därmed världens första BW Premier Collection hotell.

Hotel Mäster Johan är ett modernt förstaklasshotell i hjärtat av Malmö. Med sitt läge vid lilla Torg på Gamla Väster är hotellet omgärdat av mysiga restauranger och butiker. Hotellbyggnaden har varsamt renoverats under åren för att bevara den moderna, klassiska känslan. De 68 rummen är generösa i storlek och smakfullt inredda i nordisk stil med ljusa färger, naturmaterial och vackra konstverk. 2014 vann hotellet den prestigefulla utmärkelsen ”Travellers Choice”.

    - Hotel Mäster Johan är ett av Sveriges mest omtyckta och populära hotell med en toppranking i Sverige på Tripadvisor så vi är givetvis mycket glada och smickrade att de valt att ansluta sig till oss, säger Johan Kukacka, VD Best Western Sverige. – Det är extra roligt att det är ett svenskt hotell som blir först ut som BW Premier Collection hotell.

- För oss är det viktigt att behålla vårt eget varumärke samtidigt som vi är små på marknaden och behöver lite stöd. Detta gör att vi tycker att Best Western som ett Soft Brand passar oss perfekt säger Nina Nilsson Ulvinen, ägare och VD på Hotel Mäster Johan. - Vi har tidigare erfarenhet av Best Western och vet hur deras organisation fungerar och ser mycket fram emot att jobba med
dem igen, denna gång som ett BW Premier Collection.

För att få bli ett BW Premier Collection hotell krävs att hotellet är minst 4-stjärnigt och högt rankat på Tripadvisor. Hotellet ska vara centralt placerat i en storstad eller ett förstklassigt Resort hotell. BW Premier Collections hotell kommer att vara bokningsbara på Best Westerns bokningskanaler, och medlemmar i Best Western Rewards får bonuspoäng även på dessa hotell.

För ytterligare information, kontakta:
Johan Kukacka, VD 
Best Western Hotels
Telefon: 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se 

Nina Nilsson Ulvinen, Ägare/VD
Hotel Mäster Johan
Telefon: 070-666 64 07
Email: nina.ulvinen@masterjohan.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Best Western Scandinavia
Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36