Gå direkt till innehåll
Blivande Best Western Plus Hotel Plaza
Blivande Best Western Plus Hotel Plaza

Pressmeddelande -

First Hotel Plaza i Västerås blir Best Western Plus

Best Western Hotels & Resorts fortsätter att värva nya hotellmedlemmar. Den 1 mars 2017 blir nyrenoverade mötesplatsen First Hotel Plaza i Västerås Best Western Plus Hotel Plaza.

Det 25 våningar höga hotellet ligger på bästa läge, mitt i Västerås, i direkt anslutning till Aros Congress Center och endast tre minuters gångväg från centralstationen. Vid inträdet i Best Western kommer samtliga 203 rum vara totalrenoverade. Hotellet kan även erbjuda 45 mötes- och evenemangslokaler under samma tak genom sin nära koppling till Aros Congress Center.

Den ombyggda receptionen, lobbyn och restaurangen har blivit Västeråsarnas och hotellgästernas naturliga mötes- och arbetsplats. Även hotellets SkyGym på våning 22 lockar många besökare.

En investering i storleksordningen 30 miljoner kronor har skapat Västerås mest kompletta hotell. Nu pågår projekteringen för hotellets nya SkySpa på våning 22-25 samt konceptutveckling för SkyBar. 

- Vi har de senaste åren satsat stora resurser för att lyfta kvaliteten och upplevelsen på hotellet. Parallellt med renoveringen har vi tillsammans med alla medarbetare jobbat för att höja servicenivån ytterligare, vilket kompletterar våra investeringar i ”hårdvara”. Vårt bemötande är det som gör skillnad. Genom samarbetet med Best Western får vi möjlighet att fortsätta utveckla hotellet och befästa positionen som Västerås ledande hotell säger Tobias Hultberg, VD för First Hotel Plaza och Aros Congress Center i Västerås.

- Vi är oerhört glada att First Hotel Plaza i Västerås valt att bli ett Best Western Plus. Målsättningen med Best Western Plus är att erbjuda personliga hotell av mycket god kvalitet på de viktigaste destinationerna i Skandinavien och Hotel Plaza är en viktig pusselbit i den satsningen säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts.

För mer information kontakta:

Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: 0735-14 39 01
Epost: johan.michelson@bestwestern.se

Tobias Hultberg, VD
First Hotel Plaza
Telefon: 070-370 12 06
Epost: tobias@acc.se

Ämnen

Taggar

Regions


Best Western Hotels & Resorts 
Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja som består av 130 privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige och Danmark på ett hundratal orter. Engagerat värdskap sätter sin personliga prägel på hotellupplevelsen för våra gäster. Samtidigt har Best Westerns hotell höga kvalitetskrav på dess standard som gör att du som gäst vet vad du kan förvänta och att pris och produkt stämmer överens. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder.

Presskontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36

Relaterat material