Gå direkt till innehåll
Hotel River C i Karlstad är nu en del av BWH Hotels

Pressmeddelande -

Hotel River C i Karlstad är nu en del av BWH Hotels

Hotel River C i Karlstad är ett av de senaste tillskotten i BWH Hotels växande familj. Hotellet, som anslöt sig 4e mars utgör en viktig del av portföljen och skapar nya möjligheter för båda parter.

Johan Michelson, VD för BWH Hotels, uttrycker sin entusiasm över det nya partnerskapet: "Att välkomna Best Western Hotel River C till vår familj är inte bara en spännande utveckling för oss utan också för våra gäster som får ett nytt hotell att besöka i Karlstad."

Hotel River C, som kännetecknas av sitt ideala läge vid Klarälvens strand, granne med Karlstad CCC, ligger nära centrum men i ett lugnt område väldigt nära till Karlstads absolut största turistmål, Sandgrund – Lars Lerin & Värmlands Museum. Dit är det cirka 250 m att gå. Sedan hotellet öppnade sina dörrar 2013, har det lockat en trogen skara gäster, framför allt den äldre generationen, som uppskattar dess närhet till stadens centrum och dess lugna atmosfär.

Hanna Åkerstedt, hotelldirektör på Hotel River C och en av dess delägare, delar sin vision om partnerskapet: "Att bli en del av BWH Hotels är ett naturligt steg för oss. Vi har alltid strävat efter att ge våra gäster en personlig och berikande upplevelse. Detta partnerskap förstärker vår förmåga att göra just det och samtidigt välkomna ännu fler resenärer till vårt vackra Karlstad."

Best Westerns stora antal medlemmar förväntas att bidra till att locka nya resenärer inom nya segment till hotellet, en vision som Åkerstedt och hennes team delar med BWH Hotels.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Hanna Åkerstedt, Hotelldirektör, Best Western Hotel River C
E-post hanna@riverc.se

Tel: +46 (0) 70 533 37 82

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotels

BWH Hotels är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 300 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 191 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36