Gå direkt till innehåll
"Det här är ett initiativ som känns viktigt och som rimmar väl med vårt varumärke,” säger Ellen Pettersson, VD Hotel Ruth.
"Det här är ett initiativ som känns viktigt och som rimmar väl med vårt varumärke,” säger Ellen Pettersson, VD Hotel Ruth.

Pressmeddelande -

Hotel Ruth i stolt samarbete med årets upplaga av Her Songs For Him

Förra årets lovordade låtskrivarcamp Her Songs For Him är nu tillbaka och i år samlas artisterna för boende och mingel på Hotel Ruth i Vasastan. 

Her Songs For Him presenterades förra året som Sveriges första låtskrivarcamp med fokus på kvinnor och icke-binära låtskrivare och producenter som skriver för och tillsammans med manliga etablerade artister. I årets upplaga är Hotel Ruth i Vasastan samarbetspartner, där artisterna kommer att bo och samlas under campet.

” Vi är otroligt stolta att vara samarbetspartner i projektet tillsammans med bland andra Spotify och Stim. Det här är ett initiativ som känns viktigt och som rimmar väl med vårt varumärke,” säger Ellen Pettersson, VD Hotel Ruth.

Her Songs For Him presenteras av SLÄS - en grupp vänner som alla drivs av en passion för att uppnå en mer jämställd musikbransch. Med i gruppen är Mona Aghai Berg (RMV), Atena Banisaid (SONY), Olivia Hessel (TEN), Fumi Amao (Spotify), Therese Hädinggård (TEN), och Michaela Lundin (Polydor, UK).

Till låtskrivarcampet kommer producenter, låtskrivare och artister från världen över till Stockholm. Bland låtskrivare och producenter är bland andra svenska Myra Granberg och Sophie Verdonk och deltagande artister från Sverige är bland andra Benjamin Ingrosso och Omar Rudberg.

Låtskrivarcampet Her Songs For Him hålls den 3–6 oktober i Stockholm.

Hotel Ruth är ägs och drivs av familjen Pettersson med Ellen Pettersson i spetsen. Hotellet är medlemmar i BWH Hotel Group där de ingår i WorldHotels Crafted Collection.

För mer information, vänligen kontakta:

Ellen Pettersson, VD
Hotel Ruth Stockholm
E-post: ellen@hotelfrantz.se
Tel: +46 768 33 88 60

Johan Michelson
VD BWH Hotel Group
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Ämnen

Kategorier

Regioner


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group är en global hotellkedja bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels och SureStay Hotel Group. Tillsammans erbjuder de över 4 700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen. I Skandinavien finns 160 hotell på fler än 100 destinationer. För att tillgodose såväl gäster som potentiella hotellägare erbjuder gruppen totalt 17 olika varumärken i alla segment från budget till premium. BWH Hotel Group är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer.

.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Presskontakt VD 0735-14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Presskontakt Marknadschef 0733 78 01 36